Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
29 / 11 / 17

Malebable, d’Helena Lizari

“Treballant els conceptes de modelable i bombolla (‘Malebable’), Helena Lizari ha creat un espectacle a cavall entre la dansa, el circ i el joc que evoca un ric univers plàstic, visual i sonor. Situa el públic al voltant d’una escena circular central sempre acolorida amb un to terrós on, com si donés forma a un bloc de fang, transforma materials quotidians sense malmetre’ls.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 24/11/17

Llegeix la crítica completa a:


“Amb una dramatúrgia molt fina (que pot insinuar la por, la sorpresa, el descobriment de l’altre i l’amistat, finalment) permet introduir elements atractius com són les construccions, la samarreta carretera o unes gomes que permeten fer un joc  de creuaments de cordes de gran dimensió. La música és prou incidental, en tot cas, només atorga un cert to a l’escena. La parella d’intèrprets tenen ben formats els quadres finals i s’intueix que aniran unint millor les transicions.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 15/11/16

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This