Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
5 / 12 / 17

My baby is a queen, de La Petita malumaluga

“La Petita Malamaluga fa un espectacle més sensorial que amb «Bítels per a nadons» que se centrava més en l’amansiment dels reis de la casa a través de la música. Aquí sembla que pretenen que els petits espectadors agafin confiança en l’escenari i els quedi en l’encara dèbil memòria algun rastre que després fructifiqui quan comencin a pensar què volen ser quan siguin grans.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 03/12/17

Llegeix la crítica completa a:


“La música y la danza se complementan a la perfección, pero no acompañan los efectos lumínicos demasiado acentuados para la percepción de un bebé, que más que invitarles a entrar les hacen llorar o querer marchar y ni falta de elementos dramatúrgicos para animarlos a participar.”

Autora: Elisa Díez

Data: 08/09/17

Llegeix la crítica completa a: Butaques i somnis


“Espontanis i innocents, els menuts envaeixen literalment l’escenari atrets pel magnetisme de l’acció. Una disbauxa per a ells que es converteix en delit pels pares respectius i en cert patiment pel públic aliè que veu com la dansa queda relegada a l’atenció perquè ningú prengui mal. D’aquí el “caos organitzat”. […] Malgrat els infants corrent, badant i investigant al seu costat, els ballarins mostren taules i una gran sensibilitat per continuar el seu gest, sempre tou i delicat. A prova de nadons.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 29/07/17

Llegeix la crítica completa a:


“La petita malumaluga ha volgut fer un espectacle total, completant el quadre, duplicant el nombre d’intèrprets (que són multitud pels repartiments habituals dels espectacles familiars). Mantenen la seva màgia tendra, saben atendre la canalla que balla, canta, gateja, mira i, sobretot, respira un univers desconegut que li és molt captivador.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 17/07/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This