A fons entrevistes, reportatges... A fons entrevistes, reportatges...
29 / 04 / 22

La Dansa

Avui és el Dia Internacional de la Dansa i com en tots els dies internacionals d’alguna cosa ho hem de celebrar. Està bé que sigui així, suposo… D’aquesta manera visibilitzem i exalcem una disciplina artística i als professionals que ens hi dediquem. Tot el focus està posat en l’art del moviment, s’escolten les nostres demandes envers el sector, es llegeixen els nostres manifestos, omplim les places i els carrers de moviment, de ball, de dansa fent coreografies o improvisant, tant se val! El cas és ballar i celebrar la Dansa!

Segur que molts de vosaltres no heu caigut en què, encara que digueu que no sabeu ballar, al llarg de les vostres vides ho heu fet molts cops en batejos, en casaments, en enterraments (hi ha cultures que ho fan) en festes majors, en discoteques, etc. perquè inevitablement la Dansa forma part intrínseca de la vida, del dia a dia, del nostre esdevenir, amb un pas, amb una cadència, o amb un simple gest, tot és moviment.

Per al que per a mi que significa la meva passió, la meva professió, la meva vida, m’agradaria que no només ens recordéssim de la dansa només en el seu dia internacional. Voldria que cada cop més gent trobés que qualsevol dia pot ser un bon dia per celebrar la dansa.

La Dansa és llenguatge, és mirada, silenci, és força, passió, sentiment, salut, és física, química, matemàtiques, és comunió, comunitat, col·laboració, és identitat, és cultura! Us encoratjo a ballar per a experimentar, per a sentir, riure, alliberar, festejar, expressar, reivindicar…

Us convido a veure dansar perquè us podreu emocionar, podreu reflexionar, gaudir, plorar, somriure…

Avui i cada dia, celebrem la Dansa!

Roberto G. Alonso 

Director artístic Cia. Roberto G. Alonso

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This