A fons entrevistes, reportatges... A fons entrevistes, reportatges...
17 / 07 / 23

Diferents tècniques de música i dansa s’entrellacen a ‘Jo soc d’aquí’, l’última proposta de Roseland Musical

Roseland Musical està a punt de celebrar una fita excepcional, i és que quaranta anys d’experiència en la creació i producció d’espectacles de dansa i teatre per a tots públics no es fan cada dia! Un bagatge vivencial molt singular que els ha conduït a posicionar-se, sens dubte, com un referent de qualitat en el sector de les arts escèniques.

Ara, la companyia, presenta ‘Jo soc d’aquí’, el seu darrer espectacle ple d’energia i color que parteix d’una pregunta i, sobretot, d’una resposta: “I tu, d’on ets? Jo soc d’aquí”

“Jo soc d’aquí és un espectacle de dansa per a infants i joves que, d’una manera fresca i divertida, retrata la vida quotidiana d’un grup de veïns al pati interior d’una illa de l’Eixample de Barcelona. A través de la dansa i del moviment, coneixerem les relacions entre ells, les coincidències del dia a dia, la pluralitat, les celebracions i els conflictes. Un conjunt de fragments que mostren com, malgrat les diferències aparents, el contacte i la convivència en l’espai públic teixeixen lligams comunitaris.”

La directora i coreògrafa barcelonina Marta Almirall i la ballarina barcelonina d’origen senegalès Anna Mbengue han treballat en aquesta nova producció conjuntament amb un equip de ballarins i músics residents a Catalunya i amb orígens ben diferents.

‘És un espectacle molt fresc, molt natural. No pretenem fer cap discurs, únicament és una fotografia de la realitat actual on la pluralitat i la diversitat hi són presents. Fins a set ballarins pugen dalt de l’escenari per fer gaudir al públic amb diferents tècniques de música i de dansa urbana, dansa contemporània, afrourbana i afro. Hem treballat de valent durant onze mesos per enllaçar aquestes tècniques i trobar un llenguatge propi, una manera de fer singular’ explica la Marta, que també és la fundadora de la companyia.

Amb ‘Jo soc d’aquí’ descobrirem com la barreja de cultures i d’orígens enriqueix l’escena, la ciutat… i a nosaltres mateixos. L’espectacle és una coproducció de Grec 2023 Festival de Barcelona i de Roseland Musical i es podrà veure aquest dimecres i dijous, 19 i 20 de juliol, a les 18:30 hores al saT! – Sant Andreu Teatre.

Deixaràs que t’ho expliquin!? No et perdis aquesta cita única per ballar al ritme de la música!

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This