A fons entrevistes, reportatges... A fons entrevistes, reportatges...
25 / 05 / 22

‘A tentipotenti’ s’estrena aquest divendres! Llegeix aquesta entrevista per descobrir totes les curiositats del nou espectacle

Ja és habitual veure que la Cia. Fadunito Street Arts i l’empresa OA2 Produccions, amb llarga experiència en el món de l’espectacle, col·laboren per produir espectacles que facin gaudir de valent al públic. En aquesta ocasió, Fadunito i OA2 s’han tornat a unir per presentar una nova marca “Eix Creatiu” i estrenar un espectacle-concert que, de ben segur, no deixarà indiferent a ningú! Conversem amb Iván Alcoba, de la Cia. Fadunito, per conèixer totes els detalls.

 

  • Tot a punt per a l’estrena, oi? Quin nom té l’espectacle i quan el podran gaudir els espectadors? 

L’espectacle es diu ‘A tentipotenti’ i l’estrenarem per primera vegada aquest divendres27 de maig, a les Borges Blanques. Portem molts dies d’assaig i de treball i aquesta estrena ens fa una il·lusió immensa! 

 

  • La posada en escena d’aquest espectacle és un espectacle-concert? 

Correcte. Tenim el plaer de comptar amb 14 músics, de música clàssica dirigits per un director, que s’encarreguen d’interpretar en directe les cançons més rellevants de la història del cinema. Cançons que et traslladen directament a grans films com Rocky, Missió Impossible… A més a més, la posada en escena compta amb grans dosis d’efectes d’il·luminació i algunes sorpreses més!

 

  • I els actors juguen amb les cançons de les pel·lícules? 

Exactament. Nosaltres som dos actors que portem unes màscares elaborades especialment per l’ocasió,  de la mà de Teatre Fràgil, i juguem amb l’emoció que ens porten les cançons de les pel·lícules. Com a dramatúrgia treballem sobre l’abús del plàstic en la societat actual. Els dos personatges ens transportem dins d’una fàbrica on es produeix el plàstic -els músics són els treballadors d’aquesta fàbrica-, i anem jugant i descobrint coses. És tot un viatge que fem conjuntament amb el públic, perquè al principi tot és molt divertit però de mica en mica es va complicant. És una obra que ens fa reflexionar a través de missatges subtils mentre riem i ens ho passem bé. 

 

  • A qui va adreçat aquest espectacle?

 Hem creat un espectacle molt familiar, a nivell lumínic té molta, molta força. El pot veure tothom! És meitat espectacle, meitat concert. Els actors anem estirant el fil i els músics fan vibrar el públic amb les cançons. Hem volgut buscar aquest equilibri i fer que els més menuts puguin gaudir de la música clàssica d’una forma original i propera.

 

  • Com us va sorgir la idea? 

La idea va sortir de les ganes de crear un producte diferent. Primer havia de ser un quartet de corda, però la proposta va anar evolucionant i prenent forma. Després ens vam proposar fer una cosa de petit-mitjà format i finalment vam apostar pel gran format, per aquests 14 professionals de la música clàssica, barrejats amb els actors i una il·luminació molt enèrgica!

 

  • Finalment, per què no es pot perdre el públic aquest espectacle? 

Bé, tal com comentàvem abans, és un espectacle-concert on s’ho passaran molt bé i on podran anar descobrint missatges subtils que evoquen a aquest punt més de reflexió. Durant el número, fem participar el públic, interactuem amb els assistents… És un moment per gaudir i deixar-se endú per la música i el teatre. 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This