A fons entrevistes, reportatges... A fons entrevistes, reportatges...
8 / 08 / 23

Actors, titelles i el públic com a protagonista a ‘Sarau!’, l’última creació del Príncep Totilau

La companyia del Príncep Totilau presenta ‘Sarau!’ un espectacle de carrer, molt festiu, pensat per celebrar el bon temps!

‘La idea de l’espectacle parteix de tota la dèria actual pels concursos televisius. Amb ‘Sarau’ l’objectiu era posar al públic al centre, crear una obra en la qual ells i elles fossin els veritables protagonistes, en aquest cas, els i les artistes d’una gran Festa Major!, explica en Marc, director i dramaturg de la companyia.

‘La gent del poble, els veïns i les veïnes, pugen a l’escenari per primer cop i cantem, ballem… fem un gran show!’. Tot això, a més a més, acompanyat per uns titelles que traslladen a l’esperit i l’estètica del món dels Muppets creats per l’inigualable Jim Henson fa més de quatre dècades.

‘És un espectacle que parla d’una Festa Major que s’ha de celebrar amb el patrocini d’un empresari, però resulta que aquesta persona té unes segones intencions una mica tèrboles que faran que finalment no inverteixi els diners. Aleshores, els veïns i veïnes, es troben que no hi ha pressupost i, per tant, no poden portar artistes perquè actuïn… Què decidiran fer? Doncs pujar ells i elles a l’escenari!’ afegeix en Marc.

‘Amb ‘Sarau!’ parlem de com ens hem d’implicar tots i totes en els afers socials. Aquí el poble s’unirà per tal de tirar endavant un projecte col·lectiu. Reflexionem sobre la participació democràtica i la vinculació que tenim tots i totes dins d’un mateix projecte com és la societat’. 

Repertori El Príncep Totilau

Amb aquest nou espectacle la companyia del Príncep Totilau suma fins a tres espectacles de carrer, amb ‘El llop ferotge’ i ‘El meu amic Brutus’, així com compta també amb diferents espectacles de sala entre els quals destaca ‘Mozartland’, ‘Monsieur Croche’ o ‘Mare Terra’.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This