Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
17 / 02 / 17

Vuela pluma, de Periferia Teatro

“És una de les companyies de referència i que millor ha treballat el teatre de titelles per a nens i nenes. Els seus espectacles mantenen una perfecta harmonia entre els titelles, la posta en escena, els guions, ben concebuts i amb missatge clar i entenedor i sempre positiu i el treball de les actrius-titellaires.”

Autor: Ferran Baile

Data: 11/02/17

Llegeix la crítica completa a:


“Una obra feta per fer pensar els nens i alhora entretenir-los, amb aquesta història de caire dramàtic i ecològic, que a la fi es resol satisfactòriament. La conversió dels ocells vius en ocells de paper tipus ‘pajarita’ obre una vena temàtica inquietant que segurament desborda els límits del muntatge però que introdueix un element de radical i perillosa contemporaneïtat. Un tema que corre per sota de l’obra sense que s’acabi de plantejar del tot, per sort del públic infantil…”

Autor: Toni Rumbau

Data: 06/05/15

Llegeix la crítica completa a: Putxinel·li


“Un conte per a infants molt petits, avalat pels 26 anys de trajectòria dels murcians Periferia Teatro, que crida a la llibertat i conté diferents capes de lectura.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 06/05/15 (dins de Fira de Titelles de Lleida)

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This