Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
29 / 06 / 21

La “petita” Moby Dick, d’Eudald Ferré Companyia de Titelles i Objectes

La resposta unànime us la podeu imaginar. Passem a una altra sala on se’ns descobreix un enorme (però petit en realitat) catxalot que té vida i respon a les preguntes de l’home. Fins i tot es deixa tocar algun cop!! Però com que el temps per a que un animaló d’aquests pot ser fora de l’aigua és limitat (igual que el que té per a ser-hi dins) hem de marxar, doncs el seu ‘aquari’ torna a emplenar-se.

Tot això és un senzill relat del que ens trobarem en aquesta ‘instal·lació’ -més que espectacle pròpiament- que va encisar tant a grans com a petits. Una proposta més pròpia d’una fira (com les que sovintejaven als parcs d’atraccions clàssics, com podria ser el mateix Tibidabo) o d’un parc temàtic, o una experiència que en una festa, els organitzadors volguessin oferir als seus assistents. La durada, d’entre 20 i 25 minuts, també fa aconsellable aquesta mena de llocs d’exhibició.

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 15/06/2021

Podeu llegir la crítica completa a Recomana.cat

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This