21 / 07 / 15

Xirriquiteula Teatre viatja a Korea després de triomfar a la Xina

L’espectacle ‘Papirus’ de Xirriquiteula Teatre s’embarca de nou en una gira asiàtica després d’haver triomfat al Shanghai Children’s Art Theatre de Xina el mes de maig passat, un auditori colossal que el govern xinès dedica íntegrament al teatre i les arts per a tots els públics.

En aquesta ocasió, la companyia badalonina realitzarà una gira entre la capital de Korea (Seoul) i la ciutat de Gimcheon (a 190km cap al sud), on faran un total de 13 representacions de ‘Papirus’ i també 6 actuacions de Girafes’, el seu espectacle de carrer més internacional.

Del 20 de juliol al 2 d’agost visitaran el Daehakro Arts Theatre de Seoul, el LATTCT Children’s Theatre (de la mateixa ciutat) el 13th Gimcheon International Family Theatre Festival i el 23rd ASSITEJ Korea International Summer Festival. Aquest últim festival té la particularitat que aquest any organitza un “Spanish Focus”, on Xirriquiteula Teatre serà una de les 3 companyies convidades a representar el bo i millor que es crea a la península. Per aquest motiu el festival espera no només la presència de públic general, sinó també programadors de festivals i teatres vinguts d’arreu del món.

L’any 2015, i coincidint amb el seu 30è aniversari, Xirriquiteula Teatre està consolidant la seva obertura cap als circuits asiàtics de teatre, un camí que va començar l’any 2008 amb Singapour i que ja no para. Al setembre tornaran de nou a Korea per actuar en un altre festival amb les seves incansables ‘Girafes’.

L’èxit internacional de Xirriquiteula Teatre es basa en un estil propi marcat per una acurada plàstica i la constant recerca en els continguts. Amb ‘Papirus’, la companyia va ser pionera l’any 2005 en la internacionalització del teatre per a tots els públics català i, des de llavors, ha estat un referent en aquest gènere.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This