10 / 07 / 19

Vilafranca programa 8 espectacles familiars de teatre, dansa, màgia, circ, música i titelles en el darrer quadrimestre de l’any

El Teatre Municipal Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca han presentat la seva programació pel darrer quadrimestre de l’any 2019, això és del proper 15 de setembre al 12 de gener del 2020. Els equipaments vilafranquins han programat en aquest període fins a 8 espectacles familiars de gèneres diversos, des de titelles, passant per teatre, dansa, circ, màgia i música.

El foc l’obrirà precisament un espectacle familiar, En Rikus se’n va a la selva (Cia. Rikus), el 15 de setembre (12h) i amb entrada lliure, ja que la funció tindrà lloc al Parc del Tívoli i està pensada com a festa d’inauguració de la temporada familiar, per la qual cosa prèviament (10:30h) es faran uns tallers i s’oferirà un esmorzar de coca amb xocolata a totes les nenes i nens assistents. La programació familiar continuarà el 22 de setembre (12h) al Claustre de Sant Francesc, que acollirà una funció de la peça de titelles L’extraterrestre Ripo, de la companyia Marionetes del Sol de Lavit. El Ripo és un extraterreste que es veu obligat a abandonar el seu planeta perquè s’hi han esgotat els aliments. Arriba a la Terra per cercar-ne, però per aconseguir-ho haurà de superar uns quants entrebancs.

El 6 d’octubre (12h), al mateix Teatre Municipal de Cal Bolet, hi arriba l’espectacle que va triomfar en la darrera edició de la Mostra d’Igualada, Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, de la companyia La Pera Llimonera. Una esplèndida i divertida aventura explicada amb mestratge i molt d’humor per Pere Romagosa i Sergi Casanovas, que no renuncia però a fer reflexionar al seu públic sobre la guerra i el drama dels refugiats. Aquesta obra va guanyar el Premi Xarxa Alcover i el Premi del Públic al millor espectacle de la darrera Mostra Igualada. Agafarà el relleu, el 20 d’octubre (12h) a l’Auditori, l’espectacle musical La bona vida, de la companyia 2princesesbarbudes. L’espectacle es situa en la prehistòria i les 2princesesbarbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar quin tipus de vida porten i els seus costums. Es tracta d’un concert amb cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina.

L’Ornet vol cantar, de la companyia Inspira Teatre, es podrà veure el 3 de novembre (12h) a Cal Bolet. En aquesta peça de teatre musical l’Ornet és un ocell que desitja cantar, però a ningú no li agrada la seva veu, per això pren el determini de no cantar mai més i marxar a un lloc ben llunyà. En el viatge comença el seu veritable aprenentatge. Mentre, el dia 1 de desembre (12h) es podrà veure a Cal Bolet l’espectacle Enchantée, de la Maga Melanie, al qual seguirà, el 29 de desembre (12h), al mateix teatre, l’espectacle de circ Envà, de la companyia Amer i Àfrica Circ Cia. Tancarà la programació familiar de Vilafranca, a Cal Bolet, l’espectacle Silver Drops, d’Anna Macau, el dia 12 de gener de l’any vinent (12h). La peça, que és molt visual, proposa un viatge fascinant pel món de l’aigua a través de la dansa.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This