Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
27 / 07 / 22

Univers, d’Engruna Teatre, l’espectacle per a la primera infància a FiraTàrrega 2022

La companyia de teatre familiar Engruna Teatre arriba a FiraTàrrega amb “Univers” el seu primer espectacle per a públic de 0 a 2 anys.

L’espectacle és una experiència per a la primera infància que culmina amb una instal·lació tot creant un espai immersiu per als infants. Una proposta sensorial, basada en la poesia visual i la música en directe creada a partir de sàmplers i guitarra elèctrica.

Univers arriba a Fira Tàrrega després de passar pel festival internacional per a la primera infància elPetit, la Fira nacional FETEN i Mostra Igualada. Una coproducció d’Engruna teatre i laSala / Festival elPetit.

UNIVERS, l’espectacle

Una proposta d’experimentació sensorial i vivencial. Individus, cossos, objectes, que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Que busquen com existir enmig del caos, en un lloc concret i un instant precís. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta. UNIVERS és una proposta artística on l’experimentació sensorial i la vivència de l’infant són l’eix vertebral. Una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com allò més petit i aparentment insignificant pot canviar-ho tot de la manera més inesperada.

“UNIVERS és un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació”, diu Mireia Fernàndez, directora de l’espectacle, “una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i es converteix en un viatge evocador i immersiu.”

En l’experiència UNIVERS, cada una de les individualitats que es troben en aquell espai i en aquell precís moment es converteixen en protagonistes de l’experiència, que culmina amb una instal·lació final basada en l’art cinètic, formada per tres mòbils immersius de grans dimensions.

L’espectacle tindrà lloc el diumenge 11 de setembre, al Poliesportiu Municipal de Tàrrega a les 10:30h, 13:00h i 16:30h.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This