Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 05 / 22

Torna el Treubanya a Torrefarrera, un festival que proposa espectacles amb valors com la perspectiva de gènere, la diversitat o la pau.

El 28 i 29 de maig arriba a Torrefarrera la segona edició del Festival Treubanya, el Festival familiar d’arts escèniques de Torrefarrera!

Ideat per al públic familiar, posant especial èmfasi en els infants de 0 a 12 anys, el Treubanya proposa una acurada programació coeducativa i plural, amb espectacles que respecten valors com la perspectiva de gènere, la diversitat, la inclusió, la cooperació i la pau.

Amb diferents disciplines artístiques com el teatre, el circ i la màgia, els espectadors i les espectadores podran gaudir d’espectacles com La llàntia meravellosade la companyia Festuc Teatre, que reflexiona sobre els desitjos, l’acceptació i l’amor, la Cia. Fes-t’ho com vulguis amb La mama dels arbresuna història plena d’emocions amb un clar missatge ecologista i d’empoderament femení, la Cia. Teatre Nu amb Kàtia, on coneixerem a la protagonista que emprèn l’aventura de la seva vida o bé de la música de Sound de Secà que desplegaran la seva característica energia, bogeria i vitalitat en l’espectacle Sabor. 

Podeu consultar tota la programació del Festival en aquest enllaç.

A més a més, el Festival Treubanya també proposa un seguit d’activitats transversals, com per exemple, el taller de teatre que durà a terme els dies 16 i 23 de maig l’actor lleidatà Raiman Diallo per participar en el Festival el dia 28 al matí o bé el concurs de contes i relats coeducatius, on participen infants i joves entre 8 i 18 anys.

 

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This