Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
27 / 01 / 21

Titelles, objectes i contes prenen el protagonisme dels espectacles familiars aquest cap de setmana

Els titelles, els objectes i els contes prenen el protagonisme en el teatre familiar d’aquest cap de setmana. La sala barcelonina L’Autèntica, per exemple, acull el darrer espectacle de la Companyia Fes-t’ho Com Vulguis, La mama dels arbres, en què treballen amb titelles, així com l’experimentada companyia L’Estenedor Teatre, que presenta a Manresa Blau Cel Groga Llimona. El Monstre de Colors és un altre espectacle de titelles basat en el popular personatge creat per Anna Llenas i es podrà veure a Sant Esteve Sesrovires, mentre que els titelles també juguen un paper important a Mozartland, un espectacle d’estrena de la Companyia del Príncep Totilau al Principal de Sabadell, amb un paper destacat per a la música. Precisament la música, en aquest cas original del violinista Vasil Lambrinov, la dansa i els objectes tenen un gran pes en l’espectacle visual Klé d’Addaura Teatre Visual, basat en la figura i obra de l’artista Paul Klee, que comença una petita estada al SAT! Teatre de Barcelona.

La mama dels arbres (Fes-t’ho Com Vulguis)

En una terra on la natura és rica i abundosa, hi viuen en harmonia les persones, els animals i la vegetació. La cobdícia d’altres humans farà malbé aquest equilibri i posarà en greu perill la seva riquesa natural. Wangari i les dones dels pobles decideixen fer front al desastre amb un senzill gest ple de determinació: tornar a plantar milers d’arbres a la seva terra. Inspirat en l’història real de Wangari Maathai. Dissabte 30, a les 11h i les 12:30h a L’Autèntica (Porta4), de Barcelona.

Blau Cel Groga Llimona (L’Estenedor Teatre)

En Pere Pintamones, l’adroguer, prepara, com cada dia, la seva parada i, tot endreçant sabons i lleixius, va contant aquesta història: La família dels Blaus no pot veure ni en pintura la família dels Grocs. Els primers tenen un fill, en Blau Cel, i els segons una filla, la Groga Llimona. Naturalment, cap de les dues famílies deixa que els seus fills juguin tots dos junts, perquè no només són nen i nena, sinó, i més important encara, són de colors diferents. Dissabte 30, a les 17:30h a l’Espai Plana de l’Om, de Manresa.

Blau Cel Groga Llimona (L'Estenedor Teatre)
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

El Monstre de Colors (Tutatis Productora)

El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por… El verd… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre. Adaptació teatral de “El Monstre de Colors” l’obra de l’Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. Diumenge 31 a les 12h al Teatre el Casino, de Sant Esteve de Sesrovires.

Mozartland (Companyia d’El Príncep Totilau)

Enmig d’un jardí austríac del classicisme, quatre músics interpretaran els quatre famosos quartets per a flauta de Mozart i tres actors titellaires acompanyaran petits i grans per un camí d’emocions i gaudi musical. De la mà de l’Efecte Mozart, descobrirem, amb els infants, les possibilitats meravelloses que ens dona la vida a la terra: la possibilitat del gaudi estètic, la possibilitat de la bondat, la possibilitat de l’aprenentatge, i la necessitat de la conservació de la vida per a les generacions futures. Diumenge 31, a les 12h al Teatre Principal de Sabadell.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

Klé (Cia. Addaura)

Segons Paul Klee “un dibuix és una línia que se’n va a passejar”. A partir d’aquesta idea la companyia Addaura Teatre visual s’ha submergit en la creació de Klé, un espectacle de dansa, màgia, maniuplació d’objectes i titelles, tecnologia i teatre negre que busca acostar als més petits la figura de l’artista Paul Klee. La música de l’espectacle l’ha composat el violinista Vassil Lambrinov (Blaumut), que l’interpreta en directe. Diumenge 31, a les 12h i les 17h al Teatre Municipal de Banyoles.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This