Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
2 / 09 / 20

Temporada Alta programa fins a 7 espectacles familiars, 5 dels quals infantils, en la seva 29 edició

El Festival Temporada Alta de Girona i Salt, que es celebra del 7 d’octubre al 8 de desembre, ha programat fins a 7 espectacles familiars, 5 dels quals adreçats especialment a un públic infantil, en la seva 29a edició. En una edició marcada per la COVID-19, el festival d’arts escèniques de referència de la tardor al sud d’Europa, comptarà amb gairebé una setantena d’espectacles presencials dels quals se’n faran 137 funcions.

Pel que fa als espectacles infantils, el festival gironí ha programat funcions de Les aventures del Lleó Vergonyós (El Pot Petit), La lluna en un pot/Espectacle incomprensible (La Petita Malumaluga), El meravellós viatge de la Lea (la Banda), Mon Petit souvenir (La Bleda) i Acróbata y Arlequín (La Maquiné). D’aquests espectacles, són estrenes absolutes Les aventures del Lleó Vergonyós i Mon petit souvenir, que és la versió de sala de Les vacances de Madame Roulotte.

Pel que fa a espectacles per a tots els públics, Temporada Alta ha programat dos espectacles que previsiblement atrauran un gran nombre de públic, com són Una nit amb el Mag Lari i Gran reserva, de Rhum & Cia, un excel·lent espectacle de pallassos.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This