2 / 09 / 19

Temporada Alta inclou ‘Laika’, ‘Geometria’, ‘El Pot Petit’ o ‘Lù’ a la seva programació d’enguany

Laika (3 novembre), de Xirriquiteula; El Pot Petit (6 octubre) commemorant el seu desè aniversari; Lù 路 (17 novembre) de Maduixa Teatre; Geometria (27 octubre), de Roseland Musical; Musicals pels Més Menuts (29 octubre) i Soñando el carnaval de los animales (8 desembre), del Gran Teatre del Liceu són els espectacles familiars programats en l’edició d’enguany del Festival Temporada Alta de Salt i Girona, que es celebrarà del 6 d’octubre al 9 de desembre. Laika és l’espectacle guanyador del Premi de Teatre BBVA Antigues Caixes Catalanes, ha fet gira pel país i s’ha pogut veure fins i tot a l’Àsia. El Pot Petit és una de les formacions del moment en l’àmbit de la música infantil i el festival ja ha hagut d’obrir una funció més de la que estava programada. Per la seva banda, Geometria es va poder veure a principis d’estiu a La Sala Miguel Hernández de Sabadell, però Temporada Alta se’n pot considerar l’estrena.

El programa del festival gironí indica que els abans esmentats són els espectacles familiars, tot i que en el programa també hi podem trobar d’altres espectacles que podrien incloure’s dins aquest criteri, perquè es tracta d’espectacle per a tots els públics. S’hi pot trobar el teatre gestual d’humor del Tricicle, amb el seu espectacle de comiat, Hits (del 10 al 13 s’octubre); o Calma! (13 octubre), de Guillem Albà, per a espectadors de més de 12 anys; o l’espectacle Que bèstia! (20 octubre), de l’etern pallasso Tortell Poltrona. També entraria dins aquesta classificació Hotel (1 novembre), dels canadencs Circ Éloize, que ja han estat en altres ocasions en el festival gironí; El Petit Príncep (23 novembre), l’exitós musical de Manu Guix i Àngel Llàcer o l’espectacle de circ Déjà Vu (1 desembre), de Manolo Alcántara.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This