26 / 02 / 16

Teatre Nu impulsa una experiència teatral i familiar al voltant de la llegenda La Senyora de Tous

Aquest dissabte 27 de febrer el poble de Sant Martí de Tous, a l’Anoia, acollirà una interessant experiència teatral i familiar. Es tracta de l’espectacle ‘La Senyora de Tous’ de Teatre Nu, una activitat pensada per a tota la família que gira al voltant de la coneguda llegenda La Senyora de Tous.

De 12h a 14h, les famílies que s’hi apropin podran veure un espectacle basat en la llegenda, visitar per dins el Castell de Sant Martí de Tous i participar en un taller de construcció de titelles fet amb materials d’ús quotidià. L’activitat es durà a terme en la recent inaugurada Casa del Teatre Nu, dins el castell i els seus voltants.

‘La Senyora de Tous’ es va estrenar al Festival de Llegendes de Catalunya celebrat al mateix municipi de Tous el passat mes de juliol i la companyia el programarà a la seva nova casa diferents vegades al llarg de l’any, fent-lo coincidir amb la visita al castell del poble. Aquesta iniciativa permet conèixer una història molt lligada al territori i veure en primera persona l’entorn real en què va succeir.

A més a més, i per completar una vivència creativa i teatral en família, al final de la jornada petits i grans podran fer plegats un titella inspirat en un dels personatges de la llegenda.

L’aforament està limitat a cinquanta persones. Per poder reservar entrada cal trucar al 938050863 o bé escriure un correu a teatrenu@teatrenu.com. El preu de les entrades és de 10 euros (8 per als amics de la Casa del Teatre Nu).

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This