Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
28 / 10 / 22

Teatre Nu i Creu Roja col·laboren en un nou projecte cultural i social

 • Els escolars que visiten Teatre Nu gaudeixen de l’obra “La Maleta” i visiten el Centre Humanitari de la Creu Roja a Tous per aprendre més sobre solidaritat i migració

Teatre Nu ha fet un pas més enllà en la seva oferta pedagògica per a les escoles. A més de fer que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin a través d’un espectacle, s’han proposat que els escolars treguin el màxim suc a l’experiència artística. Dins el projecte “Teatre de prop”,  es vincula l’obra de teatre “La Maleta” amb un taller artístic i una visita al centre d’ajuda internacional que la Creu Roja té a Tous.

“La Maleta” és un espectacle que gira entorn de la memòria històrica, els processos migratoris i els fenòmens cíclics. Després de veure l’obra, els alumnes realitzen un taller que els porta a reflexionar sobre les fronteres i la immigració i, com a novetat, fan una visita guiada al Centre Humanitari de la Creu Roja de Sant Martí de Tous, on coneixen en primera persona què és la cooperació internacional i, a través d’unes ulleres de realitat virtual, coneixen la situació de les persones refugiades.

Aquest projecte és gràcies a un acord de col·laboració entre Teatre Nu i Creu Roja, entitats que comparteixen l’objectiu de, a través de les seves respectives activitats, fomentar i formar en valors als nens i nenes del nostre territori.

En aquest sentit, Víctor Borràs i Maria Hervàs, directors de Teatre Nu, expliquen que “volem esprémer totes les oportunitats d’aprenentatge que ens ofereix el teatre i posar-ho a l’abast de les escoles perquè els més petits se’n puguin aprofitar el màxim possible”.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This