Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
9 / 06 / 17

Teatre al detall i La Tresca impulsen un Verkami pel CD de ‘La nena dels pardals’

Teatre al detall i La Tresca i la Verdesca han engegat una campanya de micromecenatge per tirar endavant la gravació i edició del CD de la banda sonora del seu darrer espectacle ‘La nena dels pardals’, un poètic cant d’ocell a la llibertat i a la vida (llegeix-ne aquí el reportatge). Les lletres són del dramaturg Jordi Palet i el llibret compta amb les il·lustracions de Noemí Villamuza.

Necessiten 4.000 euros per fer front a part de les despeses de producció i el cost de l’estudi de gravació on faran l’enregistrament, mescles i masterització. L’import també inclou el cost del disseny gràfic, l’edició, impressió i enviament dels CDs i caràtules i les despeses derivades del Verkami.

Aquí pots fer un tast de la música amb la cançó “Saps que tens ales per volar”:

La sol·licitud d’aportacions econòmiques dista dels 10 als 200 euros i es premia els mecenes amb diverses recompenses que afegeixen obsequis a l’oferta inicial a mesura que augmenta el donatiu. Entre elles hi ha la descàrrega de tota la música del disc, l’avançament de la cançó en mp3 i aparèixer als agraïments del llibret físic del CD (10€), el CD signat i dedicat (12€), el CD del seu anterior espectacle ‘L’Endrapasomnis’ signat i dedicat (20€), el pack de CD i àlbum il·lustrat del conte de la Sarah Pennypacker en el qual s’inspira l’espectacle (25€), un CD de La Tresca i la Verdesca signat i dedicat (28€), 2 entrades per veure l’espectacle-concert ‘Per un instant’ de La tresca i la Verdesca al SAT! entre setembre i octubre de 2017 (30€), 2 entrades per veure ‘La nena dels pardals’ al SAT! el gener de 2018 (30€), si són 3 entrades (40€), si són 4 entrades (50€), si són 5 entrades a més d’un CD extra (60€), una reproducció del dibuix de la il·lustradora  Noemí Villamuza signada i dedicada per l’autora (100€), 2 samarretes amb la il·lustració de Villamuza i 2 pardalets de ceràmica que refilen en bufar (110€), fins arribar als 200€ que inclou una rèplica exacte del pardal de paper que surt a l’espectacle, 4 xapes i un agraïment destacat com a Mecenes d’Or al llibret del CD.

I a més a més sortegen una samarreta de l’espectacle entre els mecenes que participin al Verkami abans d’aquest divendres a les 17h.

A 37 dies de tancar el Verkami ja han aconseguit aplegar 1.412 euros de 55 mecenes.

Més informació i donatius aquí.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This