15 / 07 / 19

Teatre Barcelona nomina set espectacles en la categoria de Millor Espectacle Familiar de la segona edició dels seus premis

La revista digital Teatre Barcelona ha inclòs set espectacles en la nominació de la categoria de Millor Espectacle Familiar de la segona edició dels premis que convoca i que es resolen per votació popular. Els nominats són Amour (Marie de Jongh); Artaban, la llegenda del quart rei mag (Teatre Condal); Bon Nadal, Dr. Greenwich (Jove Teatre); Circus (Jordi Bertran); L’aventura d’avorrir-se (Estaquirot Teatre); Laika (Xirriquiteula) i Sihir i la nit de reis (Cia. Lazzigags).

Tot i que estan en una altra categoria, també es pot considerar que la gran majoria dels nominats a Millor Espectace de Circ tenen un caràcter eminentment familiar. En aquesta categoria els nominats són El senyor de les baldufes (Cia. Penélope y Aquiles); Nu (Circ d’hivern); Rhumans (Rhum); Tabarnak (Cirque Alfonse) i The Magic Formula (Circo Raluy Legacy).

El període de votació ja és obert i restarà així fins el 9 de setembre. En total s’ha establert 17 categories i tots els espectacles nominats -fins a 50- han estat estrenats o programats durant la temporada 2018-2019. Les votacions es poden realitzar en aquest enllaç. Les votacions estan tancades als usuaris de Teatre Barcelona i per votar cal donar-se d’alta abans com a usuari de forma gratuïta.

Els nominats han estat escollits pels prescriptors i col·laboradors del web Teatre Barcelona en diverses votacions, un funcionament semblant al dels Premis Butaca, que acaben de celebrar el seu 25è aniversari i que han premiat com a millor espectacle familiar Ballar és cosa de llibres (Plataforma cultural La Diürna). Segons la revista barcelonina l’equip de selecció ha prioritzat, per norma general, les noves produccions per sobre de reposicions i els muntatges nacionals davant dels internacionals.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This