21 / 12 / 19

Slow Olou guanya els premis Zirkólika Especial i al Millor Espectacle per Votació Popular amb ‘Escargots’

Slow Olou, o el que és el mateix, la parella formada pels clowns Toti Toronell i Pere Hosta, van aconseguir dos guardons, el Premi al Millor Espectacle per Votació Popular i el Premi Especial, en el transcurs de la 9a edició dels Premis Zirkólika de Circ de Catalunya, organitzada per la revista de circ homònima, que es va celebrar la nit de dimecres sota la vela del Circ Raluy al Moll de la Fusta de Barcelona. Toronell i Hosta, dos pallassos que es coneixen força bé, encara que no s’ho pensin, van guanyar els premis amb l’espectacle Escargots.

Escargots és un espectacle difícil de definir i encara més difícil d’explicar. És la unió de dos universos molt particulars en un de sol a través d’un llenguatge poètic i una manera comuna d’entendre l’ofici del pallasso. Es podria dir que Toronell i Hosta es complementen, tot i que s’ha demostrat que cadascun per la seva banda, amb una dilatada trajectòria, també funcionen magníficament bé. Escargots és el primer espectacle que engeguen plegats i que sembla que és el punt de partida de futurs projectes conjunts. En aquesta peça, que es va poder veure, entre d’altres llocs, al Festival Temporada Alta 2018 i a Fira Tàrrega i a la Fira Mediterrània de Manresa d’enguany, els dos pallasos conviden el públic a “entrar en un mòn de sensacions dins el mòn real, a observar i experimentar aquells habitants que no es veuen a simple vista. Des de l’humor i la poesia, podreu observar com viuen dos individus-cargols el seu dia a dia. Un espectacle lent però segur”. Enhorabona, Solw Olou. Pausadament, això sí.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This