Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
5 / 09 / 23

Samfaina de Colors presenta grans novetats per a la 35a temporada

Temporada Alta, funcions escolars, Barcelona Districte Cultural, gira per l’Estat Espanyol i inici de relacions amb Xina. La 35a temporada de Samfaina de Colors engega amb nous camins per recórrer. 

 

La temporada no podria iniciar de millor manera per Samfaina de Colors, i es que el proper diumenge 15 d’octubre a les 12h presenten Sense lluna al Teatre de Salt dins de la programació oficial del Temporada Alta. ‘Tot un privilegi formar-ne part’, diu Mirna Vilasís, qui lidera la companyia.

‘Mantenim intacte el nostre compromís amb les funcions escolars que ens portarà a presentar el Sense lluna per les comarques d’Osona, Vallès Oriental, Baix Empordà, Vallès Occidental i Barcelona gràcies als companys d’AC GranollersPedagogia de l’Espectacle i saT! Teatre’. ‘A més, Sense lluna es presentarà per primer cop a Barcelona ciutat dins de la programació de Barcelona Districte Cultural a la tardor de 2023 i al saT! Teatre a l’abril de 2024. Ens podreu trobar amb BCN Districte Cultural a l’octubre al CC Joan Oliver “Pere Quart”, al novembre al CC Farinera del Clot i al desembre al CC. Matas i Ramis’, afegeix Vilasís.

‘A més a més, fruit del nostre pas per FETEN 23 i al Premio a la Mejor Música Original del Sense lluna farem una gira per l’Estat Espanyol que ens portarà per primer cop a visitar 7 grans ciutats: Bilbao, Santander, Vitòria, Valladolid, València, Elx i Málaga’.

I per últim i no menys important, des de fa mesos estem teixint relacions per presentar No moon al Showay de Shanghai (Xina) a la primavera del 2024, un teatre de nova construcció que vol ser un dels referents dels vuit districtes teatrals de la ciutat, explica la Mirna.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This