Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
10 / 07 / 20

Rubí manté la programació d’arts escèniques familiars a l’estiu en el cicle EnvelARTs

La persistència de la Companyia La Tal, promotora del festival Teatre Sense Teatre de Rubí –suspès durant el confinament-, i el coratge de l’Ajuntament de Rubí en avenir-se a trobar una alternativa, han permès que tots els dissabtes de juliol i agost hi hagi programació d’arts escèniques familiars a la localitat vallesana, dins el cicle EnvelARTs, que combina la música (divendres), el teatre (dissabte, 22h) i el cinema a la fresca (diumenge).

La direcció artística del cicle pel que fa a les arts escèniques correspon a la Companyia La Tal, encapçalada per Jordi Magdaleno, que enguany ha vist com es cancel·lava, degut a la situació sanitària, el festival d’arts de carrer Teatre Sense Teatre, que s’havia de celebrar aquesta primavera. En total, el cicle inclou 8 espectacles familiars: Somnis de sorra, de BorjaYtuquepintas (11/7), a la plaça de ca n’Oriol; Be God Is, d’Espai Dual (18/7), al pati de l’Escola Pau Casals; La gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre (25/7), a la plaça del Celler; Babo Royal, de Ganso&Cia (1/8), a la pista del Parc de la Serreta; Set Up, de Los Barlou (8/8), a la pista del Centre Cívic de Can Fatjó; Quan tocàvem de peus a terra, de Circ Pistolet (15/8), a l’Amfiteatre del Parc del Castell; Antipasti, d’El Que Ma Queda Teatre (22/8), a la pista del Parc de la Serreta, i The Incredible Box, de la Cia. La Tal (29/8), a la Pista del Parc de la Pau i la Natura.

Jordi Magdaleno (La Tal), responsable de la programació, explica que el criteri a l’hora de fer el cartell ha estat que els espectacles fossin molt familiars, per a tots els públics i que es compliran tots els protocols necessaris de seguretat sanitària. Les entrades es poden reservar en aquesta pàgina web, tot i que en cada barri hi haurà un punt d’informació i suport per fer la reserva allà mateix. Algunes de les companyies s’han pogut recuperar del cartell previst del festival d’arts de carrer Teatre Sense Teatre, però d’altres ha estat impossible i es treballa per trobar-los una nova data. Magdaleno assegura que han lluitat per poder fer programació, “perquè és important que l’activitat cultural continuï, que el públic pugui assistir als espectacles i que les companyies puguin treballar”.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This