Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
3 / 02 / 23

Quart diumenge del 26è cicle de titelles Joc al Ninot amb l’espectacle Es ven germà petit de la companyia Centre de Titelles de Lleida

Aquest proper diumenge 5 de febrer, l’espectacle Es ven germà petit, del Centre de Titelles de Lleida, serà l’encarregat d’omplir de titelles el quart diumenge del 26è cicle Joc al Ninot, una programació destinada al públic infantil i familiar.

El febrer arrenca amb l’estrena absoluta d’Es ven germà petit, del Centre de Titelles de Lleida. La darrera producció de la companyia que narrarà la vivència de la Nina, una nena que n’està ben tipa del seu germà petit. Quan va néixer era molt bo i molt bonic, però ara s’ha convertit en un petit “monstre”.  Quan ella  fa dibuixos, ell els hi estripa, quan fa figuretes de fang ell les hi trenca totes,… fins que la Nina prendrà una decisió: vendrà el seu germà petit.

Un espectacle al més pur estil Centre de Titelles de Lleida en el que els titelles, les cançons i la música en directe, es posen al servei d’aquesta divertida història sobre l’arribada d’un nou fill a la família i la convivència entre germans. En escena, un titellaire acompanyat d’un saxofonista que interpreta les cançons composades. 

El Centre de Titelles de Lleida, en els seus més de 35 anys d’història ha produït quasi una trentena d’espectacles, essent aquest l’últim. Aposta novament per un espectacle de petit format i dirigit als infants més petits, d’entre 2 i 5 anys. 

Espai, horaris i preus de les actuacions

 Al CaixaForum Lleida, situat a l’avinguda de Blondel, 3.

Totes les actuacions seran a les 11 h i a les 12.30 h. Les entrades es poden adquirir a través del web www.titelleslleida.com. També es poden adquirir el mateix dia de les actuacions de 10 h a 13 h al CaixaForum.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This