Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
16 / 11 / 22

Presentació del disc EUPHÔRIA! de Pentina el Gat

La companyia Pentina el Gat amb 25 anys de trajectòria i amb més de 20 produccions en l’àmbit de les arts escèniques per famílies presenta el seu últim treball discogràfic: Euphôria! que dona nom a la seva última creació de sala.

La cita és el 18 de novembre de 2022 a les 18h al Teatre del Casal de la Font d’en Fargues, a Barcelona. El concert es convertirà en la festa que la companyia ha organitzat pels seus seguidors que van contribuir en la campanya de Verkami enfocada en la gravació del disc, i oberta també a tots aquells espectadors, espectadores i seguidors i seguidores que tinguin ganes de viure una mica d’euphôria durant aquell dia. 

Un concert familiar festiu i participatiu apte per a totes les edats. El públic gaudirà de cançons i jocs on la festa hi serà present en tot moment, cantant, jugant i ballant des de la cadira.

La cia. vol puntualitzar que la producció i estrena de l’espectacle EUPHÔRIA! és anterior a altres produccions audiovisuals que actualment tenen un nom similar.

Consulta aquest enllaç per escoltar el disc a Spotify.

Consulta aquest enllaç per visualitzar el vídeo teaser. 

– Lloc: Casal de la Font d’en Fargues, Barcelona

– Dia: 18 de novembre de 2022 Hora: 18 h

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This