Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
4 / 03 / 20

“Polzet”, “Byey, bye, Confetti” i “Estrella” són finalistes dels Premis de la Crítica 2020 d’Arts Escèniques a millor espectacle familiar

Dos espectacles de companyies catalanes, Polzet, de Zum-Zum Teatre, i Bye, Bye, Confetti, de Companyia de Comediants La Baldufa, a més de l’espectacle Estrella, de la companyia basca Marie de Jongh, són els tres finalistes de la categoria de Millor Espectacle Familiar dels Premis de la Crítica de les Arts Escèniques d’enguany.

El guanyador del premi es coneixerà durant l’acte de lliurament dels guardons, el proper dilluns 23 de març (20 h), a La Villarroel (Barcelona), que presentaran els periodistes Anna Pérez Pagès (Barcelona Televisió) i Toni Puntí (TV3). El jurat del Premi al Millor Espectacle Familiar el formen Ferran Baile (Recomana), Jordi Bordes (El Punt Avui), Núria Cañamares (Entreacte), Dani Chicano (Escena Familiar), Iolanda G Madariaga (Recomana) i Marc Sabater (Petit Sabadell/ Petit Terrassa).

Els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques els convoca la plataforma Recomana, una associació que va néixer el juny del 2013 com a plataforma virtual de crítics i crítiques a la pàgina web Recomana.cat. Recomana.cat és un projecte professional d’acompanyament al públic, amb la voluntat de garantir-li la major satisfacció en el consum cultural, que ofereix a l’usuari/ària un ampli ventall de crítiques de la cartellera de Barcelona i bona part de Catalunya, com també accions presencials relacionades amb determinats espectacles i festivals.

Fotos: David del Val.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This