Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
27 / 02 / 15

‘Pinocchio’ de la Companyia de Comediants La Baldufa s’endú el Premi FETEN 2015

S’acaben de lliurar els Premis FETEN 2015, els més importants de teatre familiar a nivell d’Espanya, i sis dels quinze premis i dues mencions vénen cap a Catalunya!

El Premi FETEN 2015, per la seva originalitat, precisió i musicalitat se l’ha endut la companyia Ytuquepintas pel seu espectacle ‘Somnis de sorra’, que podeu veure aquest cap de setmana a Tiana.

El Premi FETEN 2015, al millor espectacle de titelles, ha caigut en mans de la companyia Peus de Porc, pel seu espectacle ‘¡A comer!’ (‘A taula!’).

S’ha atorgat una menció a la companyia Tutatis Produccions per l’espectacle de carrer ‘Óssos del Pirineu’.

El Premi FETEN 2015 al Millor Espectacle NITS FETEN 2015 a ‘Rudo’ de la companyia Manolo Alcántara.

El Premi FETEN 2015 a la Millor Direcció ha estat per Jokin Oregui i La Baldufa pel seu espectacle ‘Pinocchio, figlio di Geppetto’ de la Companyia de Comediants La Baldufa.

I el premi gros, el Premi FETEN 2015, ha guardonat la Companyia de Comediants La Baldufa per ‘Pinocchio, figlio di Geppetto’.

Aquests premis els ha concedit el jurat de la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, FETEN 2015, integrat per Lola Lara (d’ASSITEJ España), Gonzalo Centeno (Gestor Cultural), Ángeles García (de la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública), Estrella García, (Programadora de l’espai escènic El Huerto) i Elena Reales que actua com a secretària del jurat.

El jurat que ha valorat les propostes de carrer i nit ha estat format per Maxi Rodriguez (Dramaturg i Directorde escena), Mauro Mendoza (Compañía teatral La Troupe i programador del Festival Puro Teatro de Mèxic) i Laura Iglesia Sant Martí (Escriptora i Directora teatral).

Si voleu consultar tot el llistat de guardonats ho podeu fer AQUÍ. Moltes felicitats a tots els premiats!!!

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This