Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
13 / 12 / 19

Pea Green Boat guanya el premi del jurat infantil del Festival de Titelles d’Alacant Festíteres amb Gnoma

L’espectacle Gnoma, de la companyia Pea Green Boat, ha rebut el premi del jurat infantil al millor espectacle de la 32a edició del Festival Internacional de Titelles d’Alacant, Festíteres, amb Gnoma. La companyia assegura que estan molt satisfets amb aquest premi, ja que l’atorga “el públic més exigent que hi ha”. Festíteres es va celebrar del 28 de novembre al 8 de desembre. Pea Green Boat va fer una funció de Gnoma al Teatre Auditori de la Vila Joiosa i a la Cigarrera d’Alacant. 

L’espectacle ens presenta la Gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l’ocell, que han construït una casa per viure juntes. N’estan molt il·lusionades però poc a poc s’adonen que la convivència no és tan senzilla.  Un dia, la Gwendolyn rep una invitació per anar a celebrar l’aniversari de la seva germana. Un contratemps en el camí farà canviar la relació amb la Matilda. Gnoma és un espectacle de titelles sobre el repte de la convivència i l’amistat, les diferències i l’acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent.  També aporta una consideració sobre arquitectura orgànica en harmonia amb l´entorn. El guió és d’Emilia Esteban i Eduard Blanch. que també és el responsable de la construcció de l’escenografia i els titelles, mentre que l’Emília també ha intervingut en la construcció de les titelles i els manipula.

Aquest espectacle també és l’origen d’un llibre amb el mateix nom en la versió catalanai castellana (Kireei)  i amb el títol de Gwendoline (Éditions Moka) en la versió francesa, que es va fer mereixedora del premi literari Petit Angle 2018.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This