Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
2 / 06 / 21

MDR (Mort de Riure), de Los Galindos

“A vegades creus que ja has vist moltes obres d’humor irreverent i llavors és quan arriben Los Galindos i et tornen a sorprendre. És evident que MDR (Mort de riure) no és un espectacle per a tots els públics, però no importa tenint en compte que la forma com aquest grup aposta per la incorrecció és veritablement memorable. Només cal explicar que el seu punt de partida es basa en les execucions públiques i ja ens en podem fer una idea. ”

Autor: Ivan F. Mula.

Data: 17/05/2021

Llegiu la crítica completa a Recomana.cat.


“I sí, cal dir que les animalades no deceben i que el gir final és rodó. De fet, té una clau de bucle molt ben trobat. No es pot dir giare res més perquè, en aquests textos està molt penalitzat dir qui és l’assassí o quines animalades es perpetren Sí que es pot dirt que el públic s’asseu en una mena d’espai clandestí sobre de pots de pintura. I que l’acció es desenvolupa en una bastida de dues plantes. De la iurta poètica, Los Galindos s’han decantat pel Poliklin més escatològic.”

Autor: Jordi Bordes.

Data: 16/05/2021

Llegiu la crítica completa a Recomana.cat.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This