Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
10 / 10 / 16

El petit príncep, de N54 Produccions

“L’ambientació, l’escenografia, les ombres, les projeccions, les veus en off, la il·luminació i l’acompanyament musical converteixen el muntatge en una sessió plàcida i amable, altament poètica, que converteix la complexitat filosòfica implícita del conte de Saint-Exupéry en una moralitat i un desig de fàcil comprensió.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 10/10/16

Llegeix la crítica completa a:


Més rodó, i una mica escurçat, que aquell muntatge de fa més d’un any, i amb un Ã’scar Rodríguez més madur actoralment (…), el muntatge em va semblar molt més acabat, molt més entenedor i rodó. Cal dir que la versió és molt fidedigna al text original, cosa no gens estranya si pensem en el seu origen francòfon.”

Autor: Josep Maria Viaplana

Data: 18/05/15

Llegeix la crítica completa a:


“El que més destaca de la proposta és la integració dels llenguatges de teatre, titelles, ombres i projeccions, que despleguen amb gran puresa l’imaginari del conte. Visualment és molt potent. A més, és extremament curós amb el text, conservant-ne tota la poesia que hi té implícita, així com el gust per la paraula. No perd ni una engruna de la seva senzilla saviesa.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 21/03/14

Llegeix la crítica completa a:


“Fidel i tendra versió d’El petit príncep. Un espai molt senzill i net que ajuda a valorar les rèpliques del petit vailet de cabells rinxolats rossos, amb una combinació de tècniques (totes prou artesanals) des d’un titella de mida natural a unes ombres xineses. El viatge pels planetes i la conversa amb la guineu, la serp, i evidentment, l’aviador i narrador és molt suau, gens estrident, l’acció s’acompanya d’una música suau, un punt hipnòtica.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 02/11/13

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This