Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 01 / 21

Novament a la recerca del teatre més proper aquest cap de setmana per veure un bon espectacle familiar

Aquest cap de setmana és novament un cap de setmana de confinament municipal, és per això que us encoratgem a cercar l’equipament escènic més proper (els que tingueu la sort de disposar-ne) per gaudir dels magnífics espectacles familiars que s’hi programen. A la nostra agenda hi trobareu una relació detallada de moltíssims d’aquests espectacles. Destaca aquest cap de setmana l’estrena del nou espectacle de Samfaina de Colors, Adròmines (els tresors d’una nina de drap) al Teatre Principal de Sabadell. És una de les nostres propostes.

El rei i el mar (Cia. Pea Green Boat)

Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té. El rei es vol imposar als elements naturals y descobreix que no tot es manar i obeir. Divendres 15, a les 18h; dissabte 16, a les 12h i les 18h i diumenge 16, a les 12h i les 17h, a La Puntual de Barcelona.

 

KL’AA, la teva cançó (Inspira Teatre)

Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat m’allunyo de casa per descobrir nous indrets i fer el meu camí, la meva cançó. Dissabte 16, a les 18h al Caixafòrum Lleida.

 

Andròmines (Els tresors d’una nina de drap) (Samfaina de Colors)

”La meva nina de drap s’ha descolorit. Què li passa? Pobreta. Potser està trista o ensopida. La portaré a la meva sala de jugar, a la sala de les andròmines, que això sempre funciona”. Volem animar la nina de drap amb l’ajuda dels seus tresors: el jocs, els contes i les cançons que sempre li han agradat tant. A veure si recupera el color i l’alegria. Tot i que, potser no és això. Potser no està pansida. Potser és que comença a fer-se gran… A Andròmines (Els tresors d’una nina de drap) anem fins a les golfes de casa com a símbol de l’espai de joc. Allà revivim tots aquests elements essencials en la trajectòria de Samfaina de Colors: la música, la rondalla i el joc. Un cant a l’amistat i a la llibertat, de la mà més juganera de Samfaina de Colors. Diumenge 17, a les 12h al Teatre Principal de Sabadell.

 

Italino Grand Hotel (Companyia La Tal)

Un Hotel situat en una gran ciutat. Milers d’hostes se acomoden a les cambres. Centenars de llits i milers de llençols per rentar. Algú realitza aquest treball titànic. El personal de neteja obre la porteta del final del passadís i llença els llençols i arriben nets planxats i perfumats per un elevador, Què hi ha rere de la porteta? A l’últim soterrani trobem la bugaderia. Un personatge recull, neteja , planxa, perfuma, llençols. Viu i somia entre llençols, en aquets espai fosc, però ple de sentiments. Ha fet de la seva solitud una manera de viure,…conversa amb les màquines de rentar, de planxar, és baralla i riu amb elles, fins i tot crea mons amb la seva ombra, de fet la seva ombra és converteix en un personatge més que conviu amb ell entre llençols. La seva connexió amb el món és a traves dels altaveus de les màquines per on els treballadors de l’hotel es comuniquen amb ell. Hi han dues veus que el salven del tedi i la indiferència, una amb la que comparteix camaraderia, humor, confidències i una altra tendra, dolça, plena de llum, que és una promesa d’amor Aquestes dues veus fan que cada dia sigui diferent, fan que cada dia ell esperi el moment d’escoltar-les i fan que ell intueixi el món i la vida que…potser en algun moment podrà veure. Diumenge 17, a les 12h a Ca n’Oliveras Nau #2 de Martorell.

 

El meu príncep blau (El ballet imperial de la reina Rosamunda)

Mentre cau una forta tempesta, una dona del futur i una altra del passat es troben a través d’una porta fantàstica que connecta les dues èpoques. Sorprenentment, una conviu amb un goril·la i l’altra espera il·lusionada l’arribada d’un príncep blau. A través de la música del Renaixement i del Barroc, les dues dones aprendran a deslliurar-se dels rols femenins imposats per ambdues societats, i a ser felices per si soles. Diumenge 17, a les 18h al Teatre Municipal Casino Llagosterenc de Llagostera.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This