Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 05 / 22

Neix el Pixa’t de riure! El Festivalet Internacional de l’humor al Prepirineu català

Neix el Pixa’t de riure! El Festivalet Internacional de l’humor que se celebrarà els dies 17 i 18 de Juny al municipi d’Alpens. 

La primera edició del Pixa’t de riure arriba amb una programació variada i amb noms destacats de l’escena com Tortell Poltrona, Cia. Anna Confetti, Maite Guevara, Pere Hosta, Abraham Arzate, Cabaret Gamberru i Teatro sobre ruedas -Dj Boris.

Diferents espectacles itinerants ompliran els carrers del poble i també sales com el teatre del Casino o La Torre amb l’objectiu de promoure el riure, la diversitat i l’intercanvi territorial. Un Festival pensat per gaudir en família i amistats enmig de l’entorn privilegiat de l’ambient rural que ofereix el lluçanès.

L’inici de la venda d’entrades serà el proper 16 de maig i es podrà gaudir del preu reduït fins el dia 16 de juny. Podeu consultar totes les novetats al compte d’Instagram: pixatderiure.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This