Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 03 / 23

Teatre, música, dansa, circ i instal·lacions en la 34a edició de Mostra Igualada!

Torna la Mostra Igualada de sempre, la que omple les places i els carrers de la ciutat! Aquest any, sí, sense limitacions d’aforament. Arriba una 34a edició de la fira d’espectacles infantils i juvenils amb 68 representacions de 30 companyies vingudes d’arreu que proposaran al públic espectacles de teatre, música, dansa, circ i instal·lacions i abordaran temàtiques tan diverses com la natura, la crisi energètica, l’amistat, la pressió estètica o el valor de les petites coses.

La Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril a la capital de la comarca de l’Anoia i la programació artística, que cuida la qualitat i l’excel·lència, es podrà veure en dotze espais diferents de la ciutat.

 

Algunes propostes destacades

Programació teatral

‘An-ki’ una experiència teatral immersiva que ens parla sobre l’origen i el destí de la humanitat. De la mà de la companyia Ortiga.

‘La casa més petita’, una història sobre l’amistat, les dificultats i la incertesa que viuen els nens refugiats després d’abandonar les seves cases. A càrrec de la companyia Campi Qui Pugui.

‘Les ales de la Carlota’ un viatge ple de color i de poesia, un cant a la vida que permet parlar de la mort. L’última proposta que estrena la companyia Anna Roca

‘Kariguri’ un espectacle de màgia, titelles, màscares, clown i teatre físic, units en un paisatge oníric, sonor, visual i sense text. Estrena de la mà de la companyia Giramagic.

‘Sotabosc’ una proposta de música i moviment per a infants a partir d’un any que vol connectar la cultura amb la natura del nostre entorn, amb els nostres boscos. Una proposta de la companyia Inspira Teatre.

Dansa

‘Lignes de vie’, un espectacle de parkour en façanes que utilitza com a partitura l’arquitectura i els espais públics amb la companyia francesa Cie Lézards Bleus.

‘Blink Màgic’ una peça de dansa-teatre per als més menuts inspirada en la màgia de les.petites coses de la vida. De la companyia Blink Flash.

Circ

‘De tu a tu’ una proposta integradora de circ que fa una introspecció a les relacions personals que sorgeixen entre dues persones. De la mà de Col·lectiu Mur.

‘Rouge Noir’ un espectacle que combina les tècniques cirquenses d’alt risc amb un encantador univers mecànic, una proposta de gran format que ens submergeix en un fresc cinematogràfic a la frontera entre Quentin Tarantino i Wim Wenders. De la companyia francesa Cirque Pardi!

Música

‘Sense Lluna’ una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música per gaudir de la bellesa i la màgia de la nit, de la companyia Samfaina de Colors. 

‘+’ un espectacle de gran format que parteix del símbol (+) que convertit a l’escenari esdevé un encreuament creatiu i participeu on es troben la percussió amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia. De la companyia Sound de Secà.

‘Sona la llum!’ un petit recorregut per diferents racons de la natura a través dels sons i les imatges plàstiques. De la companyia La Curiosa. 

Instal·lacions

‘Secrets’ un espectacle vivencial de carrer amb instal·lacions de joc per a totes les edats i un recorregut per a majors de vuit anys, una combinació d’artesania i tecnologia per oferir una experiència personalitzada, tan insòlita com emocionant. De la mà de Tombs Creatius. 

‘Idiòfona’ un espectacle itinerant i participatiu que culmina amb una instal·lació sonora. De Joan Català.

Consulta tota la programació i les últimes novetats de la 34a edició de la Mostra Igualada 2023 en aquest enllaç. 

 

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This