7 / 02 / 20

Mostra Igualada presenta la imatge i el lema de l’edició del 2020: “Teatro del bueno”

Mostra Igualada va presentar dimecres passat la imatge i el lema de l’edició d’enguany, la 31a, que anava a càrrec del pintor, escultor i dissenyador gràfic igualadí Ramon Enrich. L’organització del cicle explica que enguany, la fira d’espectacles infantil i juvenils de Catalunya ha fixat el relat de la campanya amb les expressions teatrals no professionals que resulten de l’observació de nens, nenes i joves, els protagonistes de la fira.

“En el món infantil, la rebequeria, la impostura i la sobreactuació són un recurs habitual per aconseguir propòsits. L’adolescència n’és també un clar exemple, el postureig i la idealització gairebé grotesca són un enorme exercici d’impostura i de voler influir en l’entorn social”, diu la nota de premsa. El dia de la presentació, Enrich va explicar que “amb una mirada simpàtica i com un acte del tot humà i natural, aquest any la Mostra Igualada ret homenatge als grans actors en l’escenari de la vida, els nens i els joves” i ho fa, diu, “sota la ja mítica frase de José Mourinho -entrenador de futbol- teatro del bueno”.

Mostra Igualada, que es celebrarà del 26 al 29 de març ja ha obert el termini d’inscripcions per a professionals, fins el 15 de març amb dret a reserva d’entrades.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This