16 / 06 / 20

Mostra Igualada anuncia que la 32a edició es celebrarà del 15 al 18 d’abril de 2021 i obre el període de sol·licituds

La 32a Mostra Igualada, la fira d’espectacles infantils i juvenils de referència del país, es celebrarà del 15 al 18 d’abril de 2021, just després de Setmana Santa. L’organització va anunciar ahir que les companyies professionals ja poden tramitar les seves sol·licituds de participació a partir dilluns passat 15 de juny i fins al 15 d’agost a través d’un formulari disponible a la pàgina web www.mostraigualada.cat on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.

La convocatòria artística està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. L’organització tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. S’hi poden inscriure companyies d’arreu: catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

Amb l’objectiu de fomentar la creació, ser un referent per a les companyies d’arts escèniques per a tots els públics i marcar el camí de les línies de programació del país, Mostra Igualada està treballant en unes línies de suport a la producció per a companyies en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies de diferents territoris. La convocatòria s’obrirà la propera tardor i culminarà l’edició del 2022.

Foto capçalera: pàgina web Mostra Igualada.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This