25 / 03 / 20

Mostra Igualada engega “La Mostra a casa” a través del seu web i el seu canal de youtube

La Mostra Igualada engega La Mostra a casa, una proposta destinada als infants, joves i famílies que enguany no podran gaudir de la 31a edició del certamen (prevista del 26 al 29 de març), que ha estat suspesa com a mesura de prevenció pel Coronavirus.

Del divendres 27 al diumenge 29 de març La Mostra a casa oferirà, a través del canal de Youtube de la fira, alguns dels espectacles programats per aquesta 31a edició. Durant aquests tres dies es podran visualitzar un total de 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 clips o entrevistes de companyies. Els vídeos s’aniran publicant segons una graella horària que es podrà consultar al web de la Mostra i es mantindran actius al canal de Youtube una setmana, per tal que es puguin veure també els propers dies de confinament. En aquesta graella també s’indiquen les edats recomanades per a cadascun dels espectacles.

Entre els 17 muntatges hi ha dos espectacles internacionals: The Ingenious Gentleman Don Quixote de la Mancha de Little Soldier Produccions i Full Circle d’Avanti Display. I també les obres Musicals pels més menuts de Concerts pels més menuts, Full House d’Eléctrico 28, La casa más pequeña de Yarleku Teatro, Bloop! de laCia. Pep Bou, Donde van los cuentos de Claroscuro Teatro, Conservando Memoria deEl Patio Teatro, Viaje al fin de la noche de Projecto 43-2, On vas Moby Dick? delCentre de Titelles de Lleida, Nautilus, 20.000 llegües de viatge submarí de La Negra, Ella balla de Las Moskitas Muertas, Txema, The Postman de Txema Muñoz, Yee Haw deLa banda de Otroi Possê deSound de Secà. També Degenérate mucho de Las XL i Monster. De prop ningú és normal de Tantarantana i Arsènic Creacions, en un horari nocturn, d’acord al públic al qual s’adreça.

A més a més, es podran veure els espectacles resumits Geometria de Roseland Musical i Volatineros de Nostraxladamus, així com un seguit de clips o entrevistes d’altres companyies, entre les quals destaquen Camí a l’escola de Campi Qui Pugui, Orbital de Farrés Brothers i cia, Valentina Quàntica de Cia. Anna Roca, Hamelí de Xip Xap i De cap per avall deAmbauka, que estrenarà en primícia el seu nou videoclip. Podeu seguir la iniciativa a les xarxes amb l’etiqueta #LaMostraACasa.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This