Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
29 / 05 / 23

‘Monstres’, un viatge musical arreu del món

L’Auditori de Barcelona ha acollit amb molta expectació el concert familiar ‘Monstres’, una proposta musical innovadora pensada per fer viatjar el públic arreu del món de la mà de fades, follets, monstres i personatges mitològics.

A través d’un repertori musical acuradament seleccionat, Gemma Abrié, Carlos Montfort, Magalí Sare, Martí Serra i Aleix Tobias, amb la direcció artística de Ramon Molins i la direcció pedagògica d’Alba Pujol, han convidat als assistents a gaudir d’aquest viatge pels cinc continents tot descobrint els sons distintius que ofereixen les diferents cultures. Una proposta per acostar aquest patrimoni musical tan enriquidor a través de tot tipus d’instruments i veus on els espectadors estan convidats a cantar i ballar, convertint l’espectacle en una gran festa. 

‘Nubeiros e tronantes’, ‘La Llorona’, ‘Follet trapella’ o ‘Qui tenen els monstres sota el llit?’ són algunes de les peces musicals que es poden escoltar en aquest espectacle que després de quinze actuacions s’acomiada per aquesta temporada de l’Auditori de Barcelona, però prepara el retorn per pujar de nou a l’escenari l’any vinent. 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This