Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
15 / 03 / 23

‘Miranius. L’aventura d’habitar el món’, ‘Univers’, i la Biblioteca de la curiositat infinita’ finalistes als Premis de la Crítica

Els ‘Premis de la Crítica’, guardons que reconeixen els professionals i les produccions catalanes de les arts escèniques, celebren enguany una nova edició d’aquest certamen tan especial. Els Premis, que s’atorguen amb la voluntat de donar suport i difondre l’excel·lència de les arts escèniques, proposen fins a un total de set categories diferents entre les quals es pot trobar teatre, dansa, familiar, arts de carrer, novaveu, circ i especials.

Finalistes categoria Familiar

En aquesta ocasió, fins a tres espectacles han estat seleccionats com a aspirants per recollir aquest distingit guardó en la categoria familiar:

‘Miranius. L’aventura d’habitar el món’ de la companyia De_Paper.  Un espectacle que explica la història d’un paisatge. Un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu hi té el seu encaix, i com si de peces d’un tàngram es tractés, amb cada moviment fan néixer noves figures, noves realitats.

‘Univers’ d’Engruna Teatre i laSala / Festival elPetit. Una proposta sensorial, basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com allò més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada.

– ‘Biblioteca de la curiositat infinita’ de Marga Socias. Un espectacle on cada llibre és un viatge que, tot i que no pretengui canviar el destí de ningú -encara que bé podria-, ofereix la possibilitat de convidar-lo a un univers fascinant. Aquesta biblioteca és un món per descobrir on pot passar qualsevol cosa.

L’entrega dels premis es realitzarà en un acte públic a la primavera, als voltants del Dia Mundial del Teatre.

 

Consulta tots els finalistes d’aquesta edició en aquest enllaç. 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This