Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 03 / 18

Macedònia guanya el Premi Enderrock de votació popular al Millor disc familiar del 2017

‘Estic contenta’ de la nova generació del grup Macedònia s’ha fet amb el premi al Millor disc infantil / públic familiar del 2017 atorgat per votació popular. La resta de nominats a la categoria eren Cia. Roger Canals amb ‘Viatjazz a Nova Orleans’, La Banda Balca amb ‘Objectiu: La Terra!’, Nuri Total amb ‘Bitxos raros’ i La Tresca i la Verdesca amb ‘La nena dels pardals’.

Aquest últim disc (de Temps Record, 2017) ja es va endur el Premi Enderrock de la crítica al Millor disc per al públic familiar del 2017 (ho explicàvem en aquesta entrevista).

Com la resta de guardonats, La Tresca i la Verdesca va recollir el guardó el passat 8 de març a l’Auditori de Girona juntament amb Teatre al detall, companys de viatge, amb qui ja han posat música als seus dos darrers espectacles –‘La nena dels pardals’ i ‘L’Endrapasomnis’–, no només creant-ne la banda sonora, sinó també interpretant-la en directe damunt l’escenari.

 

Consulta aquí el palmarès dels Premis Enderrock 2018.

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This