Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
12 / 11 / 20

L’Estenedor Teatre guanya el 5è Premi Oriol Canals d’animació infantil que atorga Òmnium les Corts

L’Estenedor Teatre, companyia de referència de les arts escèniques familiars fundada per l’artista i creador David Laín, de la qual n’és ànima mater, ha estat la guanyadora del 5è Premi Oriol Canals d’animació infantil, que atorga Òmnium les Corts, de Barcelona. L’acte de lliurament del premi es celebrarà el dissabte 21 de novembre, als Jardins Clots d’en Salvi (12h) de Barcelona.

Els presents a l’acte gaudiran d’una funció de l’espectacle Contacontes, que compta amb les il·lustracions musicals d’Ignasi Miranada, el tècnic de so i llum que acompanya David Laín des de fa 12 anys i que també és l’autor de la música d’un altre espectacle de la companyia, El col·leccionista de pors. A Contacontes, la paraula pren el protagonisme, tant que al final amb l’ajut del públic es crea una història nova i irrepetible. Per acompanyar els titelles i les paraules una guitarra tocada en directe és el millor.

L’Estenedor Teatre és una companyia històrica amb 35 anys de trajectòria. La va fundar el 1978 David Laín i ha estat capaç de construir una veu pròpia, amb un estil i discurs inconfusibles. Durant la seva trajectòria, la companyia barcelonina ha muntat fins a una trentena d’espectacles, ja sigui de creació pròpia o adaptacions, però sempre amb l’objectiu d’emocionar el públic. Al llarg d’aquesta trajectòria, Laín ha comptat amb la col·laboració d’un bon nombre de professionals, com ara el mateix Ignasi Miranda, els músics Max i Pep Pascual, les titellaires Anna Albiol i Marga Carbonell i la gestora Montse Canales.

 

 

 1. Maria Cristina Betrian i Piquet Says: 12/11/2020 23:29 Reply

  Tots els nens del món haurien de gaudir de les històries del David Laín. I els adults! Tots!!!! Amb els seus personatges, les seves múltiples veus i peripècies, en David ens transporta a terres de fraternitat, solidaritat, generositat, agraïment, … que tant bo ens fa. Les seves històries porten a la seva entranya saviesa, alegria i tendresa. Enhorabona pel merescut premi.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This