27 / 08 / 18

Les temporades estables estan a punt i algunes, com Terrassa, s’avancen

S’acaba l’agost i alhora que exprimim els últims dies de vacances, també comencem a mentalitzar-nos que comença un nou curs. El setembre és un mes gairebé de transició: inici d’escola, tornada a la feina, el temps acompanya i ens comença a recollir en interiors i amb jaquetes. Tot plegat ens convenç que tornem a la rutina. Però això no té perquè comportar deixar de divertir-nos. Per això, tenim les temporades escèniques que prometen, i molt! La majoria d’elles comencen a l’octubre, però al setembre també tenim espectacles de sala per a tots els públics que ens permetran celebrar l’entrada a la tardor com es mereix.

En aquest cas, per exemple, Terrassa s’avança i en lloc d’esperar a que tothom estigui a lloc a l’octubre com feia altres anys, inicia la programació familiar de tardor al setembre. Aprofitant el temps! El primer espectacle serà La gallina dels ous d’or de Zum Zum Teatre (aquí teniu un enllaç al reportatge que vam fer quan el van estrenar), que tindrà lloc el 16 de setembre. Fins al desembre podrem veure propostes de companyies com Poca Cosa Teatre, L’Embarral, el Pot Petit, Samfaina de Colors o Engruna Teatre.

Per presentar la seva temporada, Corbera no s’hi està de res. També s’avancen i el 15 de setembre, fan una festa com a tret de sortida de la seva programació familiar i aquell mateix dia, actua el Professor Karoli amb el seu L’home roda.

Un altre exemple de programació que no ens farà esperar fins a l’octubre és la sala Fénix de Barcelona. Des del cap de setmana del 8 i el 9 de setembre, les companyies Daquidalla i L’Invisible Titelles representaran els seus espectacles per a tota la família. De fet, aquesta sala només ha aturat la seva programació a l’agost. La Puntual, també a Barcelona, ni això. Ha mantingut espectacles de titelles tot l’estiu en un non-stop de programació infantil tots els caps de setmana. Ara, es pot veure Rutines d’Eugenio Navarro i després, Pipa, el titella meravella, Nana Luna o Greta, la rateta… que escombrava l’escaleta.

Això per a les famílies més impacients i les que volen la seva dosi d’arts escèniques per a tots els públics faci calor o faci fred. A l’octubre, ja podem trobar programació més generalitzada. A Lleida, estan a la venda les entrades, a la Sala de Sabadell, també, i a l’Atlàntida de Vic o a Amposta, ja es preparen per aixecar el teló a l’octubre.

Prepareu-vos, que si l’estiu ha estat emocionant, la tardor es presenta… espectacular!

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This