Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
28 / 11 / 22

Les millors propostes culturals per gaudir del pont!

Amb el Nadal molt, molt a prop, arriba un pont de desembre carregat de propostes culturals per a tots els gustos i tots els públics! A continuació, et presentem una selecció d’algunes de les millors propostes perquè puguis gaudir al màxim del temps lliure. 

Sol amb la lluna, La Companyia Sgratta

02 /12 /22 a les 17:00 h · Espai Jove Sant Vicenç de Torello, Sant Vicenç de Torello

Què pot passar si de sobte es troben el dia i la nit? El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú s’atreveix a enganyar-la… Així que junts, s’explicaran una pila d’històries! Totes elles divertides i alegres com el dia, però tendres i sinceres com la nit. Un noi despistat però amb molta empenta, uns pirates de terra endins, una princesa enredaire i una pila de bestieses i animalades! Tot plegat amb dos narradors molt especials. I el Sol i la Lluna girant al voltant d’un món, cada dia més curiós.

Transhumància, Xip Xap Teatre

02 / 12 / 22 a les 18:50 h · Plaça Ricard Vinyes, Lleida

La transhumància és la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures allà on n’hi hagi segons l’època de l’any: pastures a la muntanya a l’estiu i pastures a la plana a l’hivern.

Les aventures del lleó vergonyós, El Pot Petit

03 / 12 / 22 a les 17:30 h · SAT! Teatre, Barcelona

04 / 12 / 22 a les 12:00 h · SAT! Teatre, Barcelona

04 / 12 / 22 a les 17:30 h · SAT! Teatre, Barcelona

06 / 12 / 22 a les 12:00 h · SAT! Teatre, Barcelona

06 / 12 / 22 a les 17:30 h · SAT! Teatre, Barcelona

08 / 12 / 22 a les 12:00 h · SAT! Teatre, Barcelona

08 / 12 / 22 a les 17:30 h · SAT! Teatre, Barcelona

Us convidem a descobrir les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son difícils de gestionar.

Un vestit nou per a l’emperador, La Pera Llimonera

03 / 12 / 22 a les 18:00 h · Teatre Principal de Valls, Valls

Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb els vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi perquè presentin els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa.

Aquest vestit haurà de ser únic, fantàstic, diferent, meravellós i digne del més gran Emperador. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar vestits amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.

Els músics de Bremen, Xip Xap Teatre

04 / 12 / 22 a les 12:00 h · Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica (MNATEC), Terrassa

Un ruc, un gos, un gat i un gall veuen que el seu futur com a animals domèstics comença a perillar, i decideixen fer una orquestra i anar cap a Bremen a triomfar.

Aquesta és una història d’amistat, de companyerisme i de treball en equip, per adonar-nos que cadascú amb la seva personalitat i les seves particularitats pot aportar quelcom positiu, i d’aquesta manera ajudar-nos els uns als altres, i tirar endavant quan van maldades.

La llàntia meravellosa, Festuc Teatre

04 / 12 / 22 a les 12:00 h · Auditori Miquel Pont, Castellar del Vallès

Un espectacle que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats de la vida.

Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir-vos tres desitjos? Aquesta història està protagonitzada per una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que pateix. El geni és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses.

Quo no Vadis, La Pera Llimonera

04 / 12 / 22 a les 12:15 h · Teatre Municipal L’Ateneu, Igualada

Roma, 93 aC. Juli Cèsar, emperador de Roma, desesperat perquè encara no ha pogut conquerir Egipte, es disposa a consultar l’Oracle. L’Oracle, forma d’endevinació i predicció practicada pels pobles antics, prediu a Juli Cèsar la conquesta segura d’Egipte i li diu que, per tal que això s’esdevingui, cal fer prendre un verí a la reina Cleòpatra perquè perdi la memòria i sembri el desconcert entre el seu exèrcit, només així les tropes de l’Imperi podran entrar a Egipte…

La gallina dels ous d’or, Zum-Zum Teatre

04 / 12 / 22 a les 18:00 h · Teatre la Bòbila, Sant Pere de Ribes

Us agraden els diners? …Molt? Els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres?

Pre-estrena nou espectacle La casa més petita, Campi Qui Pugui

4 / 12 / 22  a les 12:00 h · Teatre Municipal de l’Escorxador, Lleida

La companyia Campi Qui Pugui arriba al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida amb la pre-estrena del seu darrer treball: una adaptació al català de l’espectacle “La casa més petita” de la companyia navarresa Yarleku Teatro. Aquest és un espectacle compromés amb la infància on amb una maleta, un petit pomer i el desig de tornar aviat, la Bettina deixa enrere casa seva per descansar del soroll de les bombes i de la por que li provoca la guerra. En arribar a la seva “nova casa”, s’adona que res és com s’imaginava. La Norma, una nena més gran en la mateixa situació, serà qui l’acompanyi en aquesta història, construint entre les dues una amistat que els permetrà fer front a les dificultats a les quals sobreviuen. Una abraçada pot ser la casa més petita del món?

Momo, Companyia de Teatre Anna Roca

06 / 12 / 22 a les 18:00 h · El Canal, Salt. Temporada Alta

Tres personatges que viuen dins d’un jardí botànic abandonat ens esperen per explicar-nos una història, la història de la nena Momo. Momo posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides, sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats de les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.

Pirates de secà, Xip Xap Teatre

07 / 12 / 22 a les 17:30 h · Auditori de La Pineda de Mar, Pineda de Mar

Cinc pirates, dels que ja gairebé no es troben, et faran pencar de valent. Carregar sacs al vaixell, aprendre el crit pirata, mantejar els qui s’han cruspit el rom, ballar totes les danses que toquen i, a més a més, si encara et queden forces, fer una lluita amb confeti. Estàs preparat per totes aquestes noves emocions? Si és que sí, no ho dubtis, enrolat amb nosaltres. El nostre vaixell te moltíssima capacitat de càrrega i diversió.

Laberint II, Itinerània

08 / 12 / 22 a les 11:00 h 

Molts camins però només una sortida. Un secret amagat en una torre central. Laberint II és un mar de parets de colors ple d’encreuaments que repten els participants més intrèpids amb enigmes visuals i portes d’habilitat. El gran format creix amb aquesta instal·lació de lliure participació on perdre’s serà la millor de les aventures!

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This