Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
18 / 11 / 21

Les famílies catalanes ja poden llegir i menjar-se El Pot Petit, a més a més de ballar-lo aquest Nadal

Avui surt a la venda el tercer àlbum il·lustrat d’El Pot Petit, el grup de música liderat pel Pau i la Jana amb 11 anys d’alt de l’escenari, més de 1.000 actuacions i 4 discs publicats.  Després de l’èxit de vendes dels llibres anteriors: “El lleó vergonyós i els seus amics” i “Pirates Rodamons”, és el torn de convertir en aventura escrita y llegida la història del Drac Rac, més enllà de la cançó, que compta amb 7,7 milions de visualitzacions a Youtube.

Aquest Nadal, els nens i les nenes de casa podran llegir i menjar-se a El Pot Petit. Anar molt més enllà del que fa més de 10 anys que fan les famílies catalanes: ballar les cançons del Pau i la Jana. Avui es posa a la venda en llibreries físiques i online l’àlbum il·lustrat: “El Drac Rac” (Ed. Penguin). La Helena Bagué, vocalista principal del grup (Jana) i autora del text, explica que “estem molt contents de publicar el tercer llibre d’aquesta col·lecció, per al que hem comptat amb Carlos Lluch, l’il·lustrador de les aventures del Drac Rac”.  La Helena, que estarà amb nosaltres demà divendres en directe al compte d’Instagram d’Escena Familiar, diu divertida que “som un grup de música que no ven CD’s sinó llibres”. El Pot Petit és un exemple de diversificació artística enfocada en oferir una experiència total a les famílies. “Ens fa il·lusió contribuir a potenciar la lectura entre els infants tot generant moments de vinculació a la família com es fa a l’hora del conte”, declara la Helena.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

La portada del nou àlbum il·lustrat d’El Pot Petit.

Encara que avui sigui el dia oficial de sortida a la venda d'”El Drac Rac”, el Pau i la Jana fa dies que signen aquells exemplars venuts en pre-venda. “Les últimes setmanes, el nostre dia ha sigut dedicar els matins a passis escolars, i després anar al local d’assaig i creació d’El Pot Petit a signar llibres, fins a 1.200!”, explica la Helena.

Què hi ha al Pot Petit?

Al pot petit ja no hi ha, solament, la bona confitura. El proper dilluns 22 de novembre, ja es podran encomanar les neules solidàries, ecològiques i sense gluten que han creat els artesans Sant Tirs i El Pot Petit per recaptar fons destinats a l’associació Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens i Nenes Oncològiques de Catalunya). La Helena explica que reben molts correus electrònics demanant la seva col·laboració en causes solidàries. “És impossible atendre-les a totes, així que vam decidir impulsar una acció solidària que cada any beneficiés a una associació. Just quan pensàvem en aquesta idea, vam rebre el correu del Quim, de Sant Tirs, que ens proposava fer les neules i va ser fantàstic coincidir”, diu la Helena.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest

La Jana i el Pau fent les neules solidàries de l’empresa Sant Tirs (imatge extreta de la web d’El Pot Petit).

Neules per a tots els públics

Les neules d’El Pot Petit són aptes per a tots els públics. Són ecològiques de farina d’espelta i n’hi ha sense gluten. “Era molt important per a nosaltres que les neules fossin accessibles per a tothom. Tingui o no intoleràncies”.

Si voleu saber més sobre el llibre, les neules i altres anècdotes d’El Pot Petit, no us perdeu el directe de demà divendres a les 15.30h a Instagram d’Escena Familiar.

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This