29 / 06 / 20

Les arts escèniques familiars també tenen presència a les programacions d’estiu a Lleida i Martorelles

Lleida entra en la Fase Cultura amb la seva programació cultural d’estiu, que d’estendrà del 3 de juliol al 29 d’agost i que ha tingut en compte les arts escèniques familiars, a més de la música o el cinema, entre d’altres gèneres. Es tracta d’una programació que té molt de quilòmetre 0, amb presència massiva de companyies lleidatanes d’arts escèniques familiars, referències al nostre país, com ara el Centre de Titelles, Zum-Zum Teatre, Xip Xap o Campi Qui Pugui.

Gulliver al país de Liliput, del Centre de Titelles de Lleida, es podrà veure el 9 de juliol (20h) al Campament de la Canadiense del Museu de l’Aigua. Al dia següent, a la plaça Esteve Cuito, Júlia Farrero hi oferirà l’espectacle circense Teia (21h). El Hippos de Zum-Zum Teatre ballaran el dia 16 de juliol (20h) a la pista poliesportiva de Raïmat, mentre que el dia 17 de juliol, en sessió doble (20.30h i 22h), els pallassos Pere Hosta i Toti Toronell, els Slow Olou, mostraran el costat tranquil de la vida amb Nothing de nothing a la Plaça Esteve Cuito.

L’Asteroid dels Campi Qui Pugui caurà també a Lleida, al camp de futbol dels Magraners, el dia 23 de juliol. També dues vegades (19h i 20.30h), mentre que tancarà el juliol la Companyia de Comediants La Baldufa, amb l’espectacle Safari, el 30 de juliol (20h), al camp de futbol de Gardeny. Tots els espectacles del programa són d’entrada gratuïta, però amb aforament limitat, de manera que és imprescindible fer reserva prèvia.

Els Xip Xap Teatre presentaran el 6 d’agost El repòs de la Transhumància, en dues sessions (19h i 20h) al camp de futbol de Balàfia Manuel Lorite, mentre que el 13 d’agost (20h), al camp de futbol de Recasens s’hi podrà veure una funció de La princesa i el pèsol, de Festuc Teatre. Els familiars de l’agost el tanquen Els Salats amb l’espectacle de titelles Parnassus i la llegenda del drac, el 27 d’agost (20h) al Campament de la Canadiense, al Museu de l’Aigua. Reserva online per a cada esdeveniment es pot realitzar a paeria.cat/cultura o es pot fer reserva telefònica al 973279356, de dilluns a divendres d’11h a 13h.

La programació de Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles ha programat un nou cicle d’arts escèniques a Carrencà, al pati de la Masia. La regidora de Cultura, Mònica Garcia, diu que “durant el confinament ens hem nodrit molt de tota la gent de la cultura i ara és el moment de retornar-ho”. El 12 de juliol(20h), al pati de la masia s’hi podrà veure la Companyia Anna Confetti i el seu espectacle A la fresca, mentre que el dia 19 de juliol (20h) està programat l’espectacle La gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre. Tancarà el cicle, el 26 de juliol (20h), l’espectacle Teatre arrossegat de Catalunya, de la companyia Teatre Nu. El preu de les entrades és de 3€ i la reserva d’aquestes es podrà fer properament a través d’una plataforma electrònica que es posarà en marxa en dates properes.

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This