23 / 09 / 19

‘L’aventura d’avorrir-se’, de L’Estaquirot Teatre, millor espectacle familiar dels Premis Barcelona Teatre

Una altra gran notícia! Els premis i reconeixement sempre són benvinguts i, en aquest cas, la triomfadora ha estat l’experimentada companyia L’Estaquirot Teatre. El seu espectacle, L’aventura d’avorrir-se, ha guanyat el Premi al Millor Espectacle Familiar de la segona edició dels Premis Teatre Barcelona, que atorga el digital de teatre homònim, dedicat a la cartellera barcelonina.

L’espectacle premiat és una obra meravellosa en la qual es reflexiona sobre la rapidesa amb que passa tot en aquesta nostra societat actual i com de necessari és aconseguir moments d’aturada, de reflexió, que actualment s’interpreta com avorriment. “Avorrir-se implica haver de pensar quines coses fer -deien els membres de la companyia, en estrenar-, però com que donem tot tan mastegat als infants, els carreguem de tantes coses, no tenen aquesta oportunitat”. La peça va fer temporada a finals de l’any passat al SAT! i a principis d’aquest any vam publicar un reportatge sobre l’espectacle a Escena Familiar.

Els Premis Barcelona Teatre, després d’una primera selecció a càrrec d’alguns prescriptors i col·laboradors habituals d’aquest mitjà, es decideixen per votació popular. Del 8 de juliol al 9 de setembre es van recol·lectar aquestes votacions en les 17 categories convocades per Barcelona Teatre. En la categoria de millor espectacle familiar, també estaven entre els candidadts Amour (Marie de Jongh), Artaban, la llegenda del quart rei mag (Teatre Condal), Bon Nadal, Dr. Greenwich (Cia. La Trepa), Circus (Jordi Beltran), Laika (Xirriquiteula) i Sihir i la nit de reis (Lazzigags).

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This