Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
21 / 09 / 22

LaTemporada Lleida aixeca de nou el teló

  • Entre els mesos de setembre i desembre està previst que l’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin 38 espectacles i concerts
  • Abonaments flexibles i atractius descomptes, novetats de la programació de la tardor 2022

LaTemporada Lleida als tres equipaments principals, com són el Teatre de la Llotja, el Teatre Municipal de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados, aixeca de nou el teló. La programació de tardor, entre els mesos de setembre i desembre, oferirà un total de 38 espectacles i concerts.

Una temporada que porta propostes noves, incorpora novetats en la programació de tardor i impulsa el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

Algunes propostes destacades

La programació de tardor destaca les funcions de les companyies locals que, a més a més, totes seran estrena a Lleida.

Entre aquestes, la companyia lleidatana Campi Qui Pugui arribarà amb l’espectacle “La casa més petita”, de teatre infantil i per a tots públics. La Companyia de Comediants La Baldufa presentarà “Imperfect”, un espectacle de dansa recomanat a partir de 10 anys, on es reflexiona sobre les pròpies limitacions i la recerca de les il·lusions i Zum-Zum Teatre presentarà “El Testament”, l’obertura d’un peculiar testament en vida i vital, de records, arrels i identitats universals. Un espectacle recomanat a partir de 12 anys.  

Vinguts de Sant Feliu de Llobregat, La Pera Llimonera representarà “Un vestit nou per a l’emperador” on Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple, no està mai content amb els vestits que porta i, per satisfer-lo, el seu conseller crida a tots els sastres i modistes de l’Imperi perquè presentin els seus dissenys a canvi d’una gran recompensa. Espectacle recomanat a partir de 5 anys. 

Inspira Teatre arribarà amb la seva nova creació “Sotabosc”. Un espectacle per infants de 0 a 5 anys i les seves famílies on el bosc és un lloc de gran meravella, on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. Aquests poden ser plantes, arbres o fins i tot animals. Totes tenen molts regals per oferir. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, tocar, olorar, tastar, mirar i sentir la màgia del bosc viu. Aquest espectacle està dins el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància ElPetit.

 

Consulta en aquest enllaç tota la informació i les últimes novetats. 

 

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Pin It on Pinterest

Share This