18 / 06 / 20

LaSala crea un petit oasi a la fresca per tornar a gaudir de les arts en família després del confinament

El Pati del Casal Pere Quart de Sabadell es convertirà en un oasi per a les arts escèniques familiars durant 5 vespres d’aquest mes de juliol. LaSala engega aquesta nova proposta adreçada a les famílies després de mesos de confinament i de l’aturada de la programació habitual forçada pel decret d’estat d’alarma.

LaSala anuncia que vol oferir una programació fresca, que permeti als infants i a les seves famílies retrobar-se amb els espectacles en viu, respectant i adaptant els protocols de seguretat vigents. La directora de LaSala, Eulàlia Ribera, remarca que “des del primer dia de confinament la cultura i les arts han demostrat ser vitals per a les famílies, però des de LaSala, volem reivindicar les arts en viu, la sensació de compartir, emocionar-nos com a acte col·lectiu… Per això, tan bon punt ha estat possible sortim al carrer per retrobar-nos. Ho fem pel nostre públic -que tant trobem a faltar-, però també pels nostres creadors. Perquè una vegada més reafirmem que la cultura no és un luxe, sinó una necessitat, a la que no podem renunciar”, ha reblat Ribera.

 

Els espectacles programats són de gèneres diversos, predominant el clown. El cicle s’obre amb La gran A…ventura, del pallasso Marcel Gros (3 de juliol), a qui agafarà el relleu el mag Sergi Buka, que oferirà una funció de Magikíssim (10 de juliol), en què barreja màgia i circ. Nàufrags és un deliciós espectacle de clown de La Industrial Teatrera, que també es podrà veure al Pati del Casal Pere Quart (17 juliol), així com La mongetera màgica (24 de juliol), l’espectacle de titelles de Festuc Teatre, que va ser el primer espectacle que es va fer en viu en època de confinament, a Corbins. Tancarà el cicle l’espectacle de música visual Contes per minuts, de Pep López (31 de juliol). Tots els espectacles comencen a les 7 de la tarda.

La directora de LaSala recorda que “vam haver de tancar LaSala d’un dia per l’altre, i l’obsessió de l’equip ha estat continuar treballant i tornar a les arts en viu el més aviat possible. I ja que venim del confinament, de famílies que han estat molt tancades, la idea de LaSala a la fresca ens va semblar una molt bona opció”. Es tracta d’una programació variada, que mira d’enganxar al públic, “hem volgut fer un petit oasi al pati del Casal Pere Quart, per passar un bon vespre d’estiu”. L’aforament als espectacles serà limitat degut als protocols sanitaris vigents i les entrades es posaran a la venda, en línia, a partir del 25 de juny.

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This