Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
31 / 01 / 24

“L’arribada del Caramel” (Carnaval infantil de Vilanova) nou àlbum de La Tresca i la Verdesca

La Tresca i la Verdesca estrena àlbum! Es tracta d’un projecte de 12 cançons que neix de l’encàrrec que la Comissió del Carnaval Infantil de Vilanova i la Geltrú fa al grup.

“El Caramel és un personatge molt arrelat a Vilanova i la Geltrú i que es fa present el dissabte de Carnaval. La popularitat del Caramel i el creixement d’afluència a la plaça, motiva a la Comissió a renovar les músiques de l’espectacle de la seva arribada” explica en Jordi, membre de La Tresca.

Les músiques de L’arribada del Caramel es graven a l’Estudi Can baixos amb el músic Guillem Aguilar qui, alhora, esdevé productor musical. Les lletres de les cançons son de La Tresca i la Verdesca conjuntament amb la Montse Obrador.

En el disc hi participen els músics Xavier Lozano als vents, Martí Hosta a la bateria i percussions, Martí Serra als saxos, l’Oriol Pi De La Serra al piano, teclat i orgue Hammon, la Paula Amell a la veu, l’Isabel Vinardell als coros i el propi Guillem Aguilar al baix elèctric, efectes i guitarra clàssica.

Escolta aquí el nou disc.

Carnaval de Vilanova i la Geltrú

La capital del Garraf escalfa motors per celebrar la gran festa de Carnestoltes, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional l’any 1985, que enguany tindrà lloc des del dia vuit i fins al catorze de febrer.

Rues, disfresses i molta diversió ompliran els carrers de la ciutat i, sens dubte, un dels moments més esperats serà l’arribada del Carmel, que es produirà el dissabte 10 de febrer a les 18:00 hores a la plaça 1 d’octubre (Parc de Baix a Mar), on no faltarà l’acompanyament de les xarangues!

La Tresca i la Verdesca

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998 i, des d’aleshores, no ha parat de pujar als escenaris per fer vibrar al públic a través de les seves cançons i danses interpretades amb un ampli ventall d’instruments. 

 

En aquest enllaç hi podràs trobar més informació sobre el grup. 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This