16 / 08 / 19

L’Acustiqueta de Figueres programa quatre concerts per a un públic familiar

El festical de música Acústica de Figueres, que es celebra del 30 d’agost a l’1 de setembre, torna a comptar amb una programació específica per als concerts adreçats específicament a un públic familiar, un cicle anomenat Acustiqueta. Enguany el festival figuerenc ha programat fins a 4 concerts en aquest cicle.

Tots els concerts es celebraran a la Rambla i són tots gratuïts. El divendres dia 30 d’agost, a les 6 de la tarda, tindrà lloc el primer concert de la mostra amb la pedagoga i cantant Dàmaris Gelabert (19h), un veritable fenomen a les xarxes socials. El dia següent, el dissabte 31 arriba un dels plats forts del festival, la companyia gironina El Pot Petit (19h), que celebrarà el seu desè aniversari amb tots els presents. Aquest grup també està programat al festival Temporada Alta el dia 6 d’octubre i l’alt ritme de venda d’entrades ha obligat a obrir una altra funció aquell mateix dia (12h i 17h).

El diumenge 1 de setembre, la sessió, també a la rambla i també gratuït, inclou l’actuació de dos grups. El primer que actuarà serà Heavy per Xics (18h), que interpreten grans himnes del heavy i del rock fusionats amb el cançoner català en versió rock. Heavy per Xics poden enllaçar el riff de Smoke in the water amb en Joan petit o de versionar Raimon a ritme d’Iron Maiden, de manera que pot agradar tant als petits com als grans, que hi trobaran uns quants referents. El projecte compta amb músics i cantants procedents de bandes del heavy-rock, com Àspid o Zulo, entre d’altres. Posteriorment arriba l’ambient més festiu amb l’Orquestra Di-Versiones (19.30h).

 

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This