10 / 08 / 18

La Xarxa d’Ulldecona celebra 15 anys de programació estable de teatre familiar

La Xarxa d’Ulldecona complirà la pròxima temporada, que comença el mes de setembre, 15 anys de programació estable dels Dissabtes de Teatre, promovent el teatre familiar al territori. Per a celebrar-ho, han preparat una gala el dissabte 1 de desembre, on el teatre musical en serà el protagonista.

La quinzena temporada dels Dissabtes de Teatre d’Ulldecona començarà el 15 de setembre amb l’obra La nena dels pardals de Teatre al Detall i la Tresca i la Verdesca, un espectacle inspirat en el conte de Sarah Pennypacker que parla sobre els petits herois quotidians, sobre el respecte a la vida i la saviesa innata dels infants. L’espectacle, amb banda sonora original de la Tresca i la Verdesca, va aconseguir el Premi de la Crítica 2017 a millor espectacle familiar i el Premi Enderrock de la crítica al millor disc familiar 2017 i enguany, va ser el triat pel públic com a Millor Espectacle de la Mostra d’Igualada.

En total, enguany s’han programat 8 espectacles al cicle Dissabtes de Teatre. Entre ells, obres com Adéu, Peter Pan, un espectacle de titelles de Festuc Teatre, (6 d’octubre), o l’espectacle musical El vestit pop de l’emperador de La Roda Produccions, al gener. Al febrer, arribarà a escena Zaquizamí, de la companyia Roberto G. Alonso, un espectacle de dansa per a tots els públics que ha triomfat en teatres de tot Catalunya i en el qual joguines i andròmines cobren vida. La temporada de la Xarxa d’Ulldecona clourà al maig amb la màgia del mag Charlie.

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This