Notícies novetats, curiositats, experiències club... Notícies novetats, curiositats, experiències club...
23 / 04 / 24

La Tresca, més de 50 músics i un cor infantil! Endinsa’t en aquest concert immersiu inèdit i descobreix el rusc simfònic que ens proposen

La Tresca i la Verdesca i La ContraOrquestra s’uneixen per presentar un concert immersiu!

Es tracta d’un concert de cançons de La Tresca acompanyats d’aquesta Orquestra Simfònica del Baix Penedès que té per objectiu democratitzar el fet musical, tant per qui el vol interpretar com per qui en vol gaudir.

L’espectacle es titula Apis Simphònica, ja que Apis vol dir abella en llatí i la dramatúrgia del concert s’ha plantejat com una visita de portes obertes dels humans a l’interior del rusc simfònic que proposen els artistes.

La Tresca

La Tresca és una criatura fantàstica i imaginària que fa molts i molts anys que vola pel món. I al llarg de tots aquests anys ja diverses generacions d’infants i les seves famílies s’han pogut endinsar en un univers molt especial. A l’univers de La Tresca s’hi respira, de manera intensa, les ganes de viure amb un somriure, l’empatia i la solidaritat, i la descoberta del món meravellós que ens envolta. Aquest univers ara ja és complet i madur. Tothom que s’hi ha passejat en algun moment de la seva vida, ara podrà trescar-hi de manera intensa i retrospectiva. Tingueu tots els sentits ben desperts perquè esteu a punt de capbussar-vos al sorprenent i vital univers de La Tresca i La Verdesca.

El filtre simfònic

Les abelles miren el món amb uns altres ulls, perceben les imatges i el món amb uns altres colors perquè hi veuen amb unes longituds l’ona de la llum diferents de les nostres. A l’hora de mirar, miren amb un altre filtre. Això és el que proposa aquest espectacle, una immersió a l’univers de La Tresca amb uns altres colors. Nous timbres, nous acords, noves estructures, noves sonoritats, nous volums, nous tempos, noves veus, noves acompanyants.

Descobrir els racons nous que encara no coneixíem de l’univers de La Tresca, i redescobrir els ja coneguts amb un filtre nou. Un filtre pel qual els infants sovint no poden mirar, però que en aquesta ocasió hi accediran de manera dolça i desbocada alhora. El filtre de la música simfònica!

 

Els músics

La plantilla de la CO és composta per 50 músics amateurs i professionals, de diverses edats i vagatges musicals. La formació és, en essència, un col·lectiu cultural i musical d’alt nivell artístic.

Direcció

Francesc Minguella, antic alumne de l’Escola de Música Contrapunt, violoncellista i estudiant de direcció a l’ESMUC.

ESTRENA!

El diumenge 28 d’abril a El Vendrell i dissabte 4 de maig a Pineda de Mar. A cada lloc s’hi afegiran els músics de l’Orquestra i un cor infantil de cada poble:

Diumenge, 28 d’Abril. 18h. Teatre Àngel Guimerà de El Vendrell.

Dissabte 4 de maig. 18h. Auditori de Pineda de Mar.

 

Publicar una opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This